Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κοντά σε Πασιένσια

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται στην Πορτογαλία και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να συμφωνήσει με τον Ντομίνγκος Πασιένσια για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού


Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, βρίσκεται στην Πορτογαλία και το βράδυ της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον Ντομίνγκος Πασιένσια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα (Πέμπτη) να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο Πορτογάλος να είναι ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει ο Φερνάντο Σάντος, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν την άποψή του και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντομίνγκος.

Πάντως, ακόμη και να υπάρχει οριστική συμφωνία, τίποτε δεν πρόκειται να ανακοινωθεί μέχρι την Δευτέρα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μεταβεί στην Πόλη για το Final Four.

Ο 43άχρονος τεχνικός θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους στην Πορτογαλία, έχοντας μετά τις Λεϊρία και Ακαντέμικα κάνει σπουδαίο έργο στην Μπράγκα (2009-2011).

Πριν καν παίξει η Μπράγκα πέρσι στον τελικό του Europa League με την Πόρτο ο Ντομίνγκος Πασιένσια είχε υπογράψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά στο πρωτάθλημα (στο Europa League όχι) και απολύθηκε στις 13 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου