Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρωταθλήτρια η Γαλατάσαράι

Η Γαλατάσαράι πήρε το 0-0 από την Φενέρμπαχτσε μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και κατέκτησε το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία της..


     Η Γαλατάσαράι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου", παίρνοντας ισοπαλία χωρίς σκορ από την Φενέρμπαχτσε.

       Επέστρεψε στον θρόνο του τουρκικού πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια η "Γαλατά", ενώ έφτασε τις 18 κατακτήσεις, όσες έχει και η "Φενέρ".

    Η αναμέτρηση ήταν για την τελευταία αγωνιστική των "play-offs", οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν βαθμό περισσότερο, έτσι τους αρκούσε απλά να μην χάσουν και το κατάφεραν.

       Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Φερνάντο Μουσλέρα, καθώς έκανε πολλές επεμβάσεις, αλλά θα μπορούσε να είναι και μοιραίος.

        Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ουρουγουανός πορτιέρο έχοντας την μπάλα στα χέρια του πήγε να κάνει βολέ και ο Σεμίχ Σεντιούρκ την έκλεψε και σκόραρε. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ, αλλά δεν υπήρχε καμία παράβαση.

  • Τα έσπασαν οι οπαδοί της Φενέρ
   Αμέσως μετά την λήξη του ματς η αστυνομική δύναμη περικύκλωσε τους παίκτες της "Γαλατά" που γιόρταζαν τον τίτλο και τους οδήγησαν στα αποδυτήρια.

     Δεν ήταν δύσκολο να μαντέψεις την συνέχεια, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να ξηλώνουν να καθίσματα και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει η μάχη με τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου