Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σταφυλίδης: "Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά..."

Ο Κώστας Σταφυλίδης μιλά στο Football Sports HD για την ταχεία καθιέρωσή του στον ΠΑΟΚ. Η πρωτοβουλία που έφερε το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, η πίστη για πρωτιά στα πλει οφ και οι αξέχαστες εμπειρίες με Τότεναμ και Ουντινέζε...

 
Αν υπάρχει ένα βέβαιο κέρδος, με όνομα και επίθετο, που έχει αποκομίσει ο ΠΑΟΚ από τη φετινή σεζόν, αυτό δεν είναι άλλο από τον Κώστα Σταφυλίδη.

Ο νεαρός μπακ χαφ έχει παρουσιάσει αλματώδη εξέλιξη από την αρχή της περιόδου, όταν του πρωτοδόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί και πλέον έχει φθάσει στο σημείο να μπορεί να παίρνει πάνω του την ομάδα.

Ο 18χρονος μπακ έβαλε τη σφραγίδα του στην προχθεσινή πρμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, αφού από δική του ατομική ενέργεια προήλθε το γκολ του Γεωργιάδη. Ο ίδιος περιέγραψε τη φάση στο Football Sport HD. "Πήρα την μπάλα και άκουσα το Φωτάκη που έβλεπε καλύτερα το χώρο να μου φωνάζει να προχωρήσω. Ξεπερνάω τον Μάκο, φθάνω στην περιοχή, κάνω το σουτ και μετά την κόντρα, ήρθε το γκολ του Γεωργιάδη. Κάθε φορά που μπαίνω στην αντίπαλη περιοχή, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να κάνω πάσα, αλλά, επειδή στη συγκεκριμένη φάση δεν είχα καλή ορατότητα, προτίμησα το σουτ".

Επέμεινε, μάλιστα, ιδιαίτερα στη βοήθεια που πήρε από τον Φωτάκη: "Δεν θα προχωρούσα αν δεν μου το 'λεγε ο Φωτάκης. Έβλεπα μόνο τον Μάκο μπροστά μου, ενώ εκείνος όλο το γήπεδο και με ώθησε να προχωρήσω". Δεν παρέλειψε ακόμη να εκφράσει τα συναισθήματά του για το γκολ του Γεωργιάδη: "Ένιωσα μεγάλη χαρά. Όταν βάζεις γκολ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, είναι κάτι το φανταστικό. Ο κόσμος είχε τον πρώτο λόγο στο ματς της Τετάρτης. Φώναζε συνεχώς και μας έσπρωχνε προς τη νίκη. Αμέσως μετά το γκολ δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα. Έτρεξε ο Γεωργιάδης προς το πέταλο, και εμείς ακολουθήσαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου