Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Προς Εμιράτα ο Όουεν

Σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαμπάμπ βρίσκεται ο Μάικλ Όουεν όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος τόσο μέσω Twitter όσο και μέσω δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου του. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Στα Αραβικά Εμιράτα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάικλ Όουεν.
Ο Άγγλος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Σαμπάμπ.

Πριν από λίγο καιρό ο πρώην φορ των Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε διαπραγματεύσεις με τη Στόουκ, οι άνθρωποι της οποίας είχαν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο του Όουεν. Ωστόσο, ο τελευταίος φαίνεται πως δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, αφού σύμφωνα με όσα έγραψε στο επίσημο Twitter της η Αλ Σαμπάμπ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ήδη στο Ντουμπάι.

Αναλυτικά η εν λόγω ομάδα ανέφερε: "Ο Μάικλ Όουεν ενδέχεται να παίζει την επόμενη σεζόν στην Σαμπάμπ και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του. Ο ατζέντης του παίκτη είναι στο Ντουμπάι για να ολοκληρώσει τη συμφωνία".

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του συλλόγου σχολίασε: "Είμαστε σε συζητήσεις με τον παίκτη και τον ατζέντη του, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία ως τώρα μεταξύ των δύο πλευρών. Τα πράγματα σύντομα θα ξεκαθαρίσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου