Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Δίνει το «μύριο» η Λιλ

«Βροχή» πέφτουν οι «πόρτες» στην Λιλ από την ΑΕΚ, όμως οι Γάλλοι δεν το έβαλαν κάτω και επανήλθαν με νέα πρόταση άνω του 1 εκ. ευρώ. Πιέζει ο Κλωναρίδης για να αγωνιστεί στο Σαμπιονά.

 
Στην ΑΕΚ επιθυμούν να παραμείνει Ενωσίτης ο νεαρός Κλωναρίδης, με τον Θωμά Μαύρο να τονίζει πως πρέπει να κρατήσουν τον Έλληνα άσο. Ωστόσο, τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ κάνουν την πώληση παικτών επιβεβλημένη.

Η Λιλ έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ και έκανε την πρώτη της πρόταση για την απόκτησή του, η οποία ήταν ύψους 500.000 ευρώ και απορρίφθηκε διότι κρίθηκε μη συμφέρουσα. Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη πρόταση, ύψους 800.000 ευρώ, η οποία επίσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες όμως, οι Γάλλοι επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά που φέρεται να φτάνει το ένα εκ. ευρώ και ίσως να το ξεπερνά. Στην ΑΕΚ τα χρήματα είναι απαραίτητα αυτή τη περίοδο και οι περισσότερες φωνές μέσα στον σύλλογο λένε πως πρέπει αναγκαστικά να παραχωρηθεί ο ταλαντούχος παίκτης, και εκτός απροόπτου η απάντηση των κιτρινόμαυρων θα είναι θετική.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ επιθυμούν να μπει και ποσοστό μεταπώλησης που να φτάνει το 10% από μελλοντική μεταγραφή του Κλωναρίδη, ο οποίος από την πλευρά του πιέζει όσο μπορεί περισσότερο την ομάδα του να πει το «ναι» που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Σαμπιονά, κάτι που θεωρεί πως θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου