Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Μπαλοτέλι... εξοργίζει Γκατούζο

Για τον μεγάλο σημερινό ημιτελικό Ιταλίας και Γερμανίας μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στον Μάριο Μπαλοτέλι για τον οποίο είπε ότι τον... εξοργίζει.


Έστω και στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι η «σκουάντρα ατζούρα» κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» του Euro, βρίσκοντας ωστόσο απέναντί της ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, γεγονός που... αγχώνει τον Γκατούζο. 

«Δεν τους εμπιστεύομαι τους Γερμανούς. Πρέπει να ομολογήσω πως είμαι ανήσυχος για το παιχνίδι, αν και όλες μου οι ευχές πηγαίνουν στην εθνική μας. Μακάρι να κερδίσουμε», είπε ο Ιταλός άσος.

Σχετικά με το γεγονός ότι τα «πάντσερ» δεν έχουν νικήσει ποτέ τους Ιταλούς σε τελική φάση Euro ή Μουντιάλ, δήλωσε ότι: «Η Γερμανία θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Πρέπει να μας νικήσουν και δεν το έχουν κάνει ποτέ. Η ψυχολογία μπορεί να μην είναι με το μέρος τους. Θα δούμε».

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere della sera» και στον Μάριο Μπαλοτέλι, λέγοντας πως: «Ο Μάριο είναι εξαιρετικός παίκτης. Όσο, όμως, δεν πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει, με εξοργίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου