Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Προς ΑΠΟΕΛ ο Σπυρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί και για αριστερό μπακ, όπως όλα δείχνουν, αφού ο Σπυρόπουλος δείχνει καταρχήν αρνητικός στην πρόταση του Τριφυλλιού και «κλείνει το μάτι» στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αντι – Σπυρόπουλος!



Ο διεθνής αριστεροπόδαρος άσος του Παναθηναϊκού, Νίκος Σπυρόπουλος, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Παιανία. Η πρόταση των «πράσινων» για διετή ανανέωση του συμβολαίου του με σημαντικό… ψαλίδι, αφού η προσφορά που κατέθεσαν ήταν κοντά στις 200.000 ευρώ, δεν αφήνει ικανοποιημένο τον παίκτη.

Έτσι λοιπόν, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, η τελική απάντηση του παίκτη που θα δοθεί το Σάββατο στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού – όπως του τόνισε ο ίδιος ο παίκτης – θα είναι αρνητική και όπως είπαμε πιθανότερος προορισμός είναι η Κύπρος.
  • Ο Αντι – Σπυρόπουλος!
Ο Αντι της Πόρτο είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Σπυρόπουλος.
 
Ψηλά στη λίστα  βρίσκεται ο 22χρονος Γκανέζος, Νταβίντ Άντι, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, δανεικός από την Πόρτο. Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Βραζιλιάνος Εντιμάρ, που φόρεσε πέρυσι επίσης ως δανεικός τη φανέλα της Ξάνθης (25 ματς, δύο γκολ), ωστόσο επέστρεψε στην Κλουζ, όπου ανήκει έως το 2013, λόγω υψηλής ρήτρας.
 
Τέλος, ο τρίτος άσος που απασχολεί το «τριφύλλι» είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είναι σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επιπλέον, το κασέ του διεθνούς αμυντικού ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Ποσό που θεωρείται απαγορευτικό για τα ταμεία του συλλόγου με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου