Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μαραντόνα: «Αφού σκόραρε η Ελλάδα»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε για το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ιταλία και τόνισε ότι αφού σκόραρε η Ελλάδα κόντρα στα «πάντσερ», μπορεί να το κάνει και η «σκουάντρα τζούρα»

 Ο Αργεντινός θεωρεί πως είναι η ευκαιρία του Μάριο Μπαλοτέλι για να... εκραγεί επιθετικά: «Ο Λεβ προτιμά μια πιο επιθετική ομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να ασκήσουν πίεση, να παίξουν γρήγορα και να εκμεταλλευτούν τα κενά των αντιπάλων. Υπάρχει, όμως, μια αδυναμία στη Γερμανία και αυτή είναι η άμυνα της! Ενάντια στην Ελλάδα, μια ταχύτατη αντεπίθεση των Σαλπιγγίδη και Σαμαρά εξέθεσε τους Μπόατενγκ, Λαμ και Μπαντστούμπερ, αφήνοντας απροστάτευτο τον Νόιερ στην εστία. Αν η Ελλάδα μπορεί να σκοράρει κόντρα στους Γερμανούς, τότε μπορεί και η Ιταλία.

Οι Μπαλοτέλι και Κασάνο έχουν σκοράρει από ένα γκολ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Απέναντι στην Αγγλία, οι επιθετικοί είχαν οκτώ ευκαιρίες, δυο δοκάρια, αλλά κανένα τέρμα! Θεωρώ ότι οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού, θα αμυνθούν σωστά και περιμένω από τον Μπαλοτέλι να ‘εκραγεί’ επιθετικά», είπε ο Μαραντόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου