Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η Ferrari αρνείται τα... ευρώ του Αλόνσο

Oργισμένοι στη Ferrari διέψευσαν πως ο Φερνάντο Αλόνσο αμείβεται με 30.000.000 ευρώ ετησίως. Πάντως ο πρόεδρος της εταιρείας έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού.


Αν σκεφτεί κανείς πως το συμβόλαιο του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari το καλύπτει η τράπεζα Santander ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του, ίσως έχει βάση ο πανικός στην ιταλική ομάδα.
Ένας Ισπανός εκατομμυριούχος οδηγός, μια ισπανική τράπεζα κι ενώ η κατάσταση στη χώρα της Ιβηρικής είναι απελπιστική δεν αποτελούν καλή διαφήμιση για κανέναν.


Έτσι λοιπόν η Ferrari διέψευσε οργισμένη την πληροφορία πως ο Ισπανός "πληρώνεται με 30.000.000 ευρώ το χρόνο ή σχεδόν με όσα κερδίζουν μαζί οι οδηγοί της McLaren", ανέφερε το blog "The Horse Whisperer" στην ιστοσελίδα της Scuderia.
Αναφέρεται στην ετήσια έρευνα του ""Business Book GP 2012". 

Ο συντάκτης προσθέτει "τα πράγματα δεν είναι πια όπως παλιά, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα, το τροπάριο είναι το ίδιο. Η Ferrari ξοδεύει περισσότερα από καθέναν. Κρίμα γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, όπως και το γνωρίζουν όσοι δουλεύουν σε αυτό τον χώρο".

Αυτό που δεν αρνείται κανείς στη Ferrari είναι η ανεκτίμητη αξία του Αλόνσο. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Λούκα ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε τον οδηγό από το Οβιέδο ως "τον καλύτερο στον κόσμο" και συνέκρινε τη συμπεριφορά του με εκείνη του Μίκαελ Σουμάχερ". Ένα κοπλιμέντο δεν κοστίζει και τίποτα άλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου