Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Χτύπημα» με 60 εκ. η Γιουνάιτεντ

Τα διαδικαστικά απομένουν όπως όλα δείχνουν για να γίνει παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λούκας Μόουρα, την στιγμή οι «μπέμπηδες» δεν πρόκειται να παρατήσουν την μάχη και για τον Φαν Πέρσι.

 
Η απόκτηση του 19χρονου άσου θα κοστίσει στους «κόκκινους διαβόλους» ποσό που αγγίζει τα 38 εκ. ευρώ, αφού όπως αναφέρει η «Daily Mail», αναμένεται να φθάσει σήμερα στο Μάντσεστερ ο παίκτης της Σάο Πάολο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Εξάλλου ο Μόουρα βρίσκεται ήδη στην Αγγλία με την Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας του και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο 48ωρο να έχει τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του.

Από εκεί και πέρα παρά το... μακρόσυρτο σίριαλ στο οποίο έχει εξελιχτεί η υπόθεση Φαν Πέρσι, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν πρόκειται να βγει εκτός τερέν στην μάχη της διεκδίκησης του. 

Μπορεί να θεωρεί ότι τα χρήματα που ζητάει η Άρσεναλ είναι υπερβολικά για έναν παίκτη που τελειώνει του χρόνου το συμβόλαιό του, εξακολουθεί ωστόσο να πιστεύει ότι με ένα ποσό περί τα 25 εκ. ευρώ, θα ολοκληρωθεί τελικά το μεγάλο «deal» με τον Ολλανδό στράικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου