Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πιέζει για Κουίνσι ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε επικοινωνία με την πλευρά του Κουίνσι και αποφάσισε να κρατήσει τον Γκανέζο, ενώ προσπαθεί να πείσει την διοίκηση να αλλάξει στάση στο θέμα του.

 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε κάποιες αναστολές σχετικά με την περίπτωση του Κουίνσι Οβούσου, ωστόσο μετά από επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λίον Κάλεντερ, αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί να φορέσει ο 26χρονος άσος και πάλι την φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πίστευε ότι ο παίκτης είχε να προπονηθεί από την τελευταία του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα στην Παιανία, όμως όταν ενημερώθηκε από τον ατζέντη του ότι ο Κουίνσι ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα διπλών προπονήσεων (δύο ώρες τρέξιμο και βάρη το πρωί και μιάμιση ώρα ασκήσεις με μπάλα το απόγευμα) άλλαξε άποψη.

Τα όσα άκουσε από τον Κάλεντερ ο 66χρονος προπονητής τον χαροποίησαν και υποσχέθηκε να προσπαθήσει να πείσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού να αλλάξει στάση στο ζήτημά του.

«Ο Φερέιρα θέλει τον Κουίνσι στον Παναθηναϊκό και απλά είχε κάποιες αμφιβολίες για την φυσική του κατάσταση. Πλέον πιστεύω ότι είμαστε πιο κοντά. Αισιοδοξώ πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει τελειώσει θετικά το θέμα», τονίζει με δηλώσεις του ο Λίον Κάλεντερ.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου υπήρχαν διαρροές που ήθελαν τον Φερέιρα να προσπαθεί να αλλάξει την άποψη των ιθυνόντων του συλλόγου, καθώς ως γνωστόν ο Πορτογάλος θέλει πολύ τον παίκτη στην Παιανία. 

Όμως οι πληροφορίες λένε ότι από την πλευρά της διοίκησης δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στα δεδομένα, ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό ο Γιάννης Αλαφούζος να βρεθεί στην σημερινή προπόνηση και να κουβεντιάσει με τον τεχνικό του συλλόγου ώστε να παρθεί μια οριστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου