Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Κριστιάνο φέρε 150 εκ. και φύγε»!

Θυμωμένος και προδομένος νιώθει ο Φλορεντίνο Πέρεθ από την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα φέρεται να του ζήτησε να φέρει πρόταση ύψους 150 εκ. ευρώ για να φύγει!


«Γιατί βγήκες τώρα που έχουν τελειώσει οι μεταγραφές να δηλώσεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος και όχι μια εβδομάδα νωρίτερα;», ήταν τα λόγια του προέδρου των πρωταθλητών Ισπανίας και όπως τονίζει το δημοσίευμα, με αυτή την ατάκα του έδειξε ουσιαστικά την... πόρτα της εξόδου, αφού του τόνισε ότι η Ρεάλ είναι πάνω από πρόσωπα.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, αν και ο ίδιος ο Ρονάλντο διέψευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι ο λόγος της δυσαρέσκειάς του είναι οικονομικός, στην ιβηρική χερσόνησο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο CR7 θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο από την Ρεάλ.

Μάλιστα αυτό που τονίζεται είναι ότι σε περίπτωση που ο διεθνής άσος είχε εκφράσει νωρίτερα την δυσαρέσκειά του, πριν δηλαδή κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα αποτελούσε ήδη παρελθόν από την «βασίλισσα». Παράλληλα ο Πέρεθ φέρεται να είπε στον Ρονάλντο να φέρει πρόταση που να φτάνει στα 150 εκ. ευρώ για να φύγει, αφού με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουν να γίνουν σημαντικές μεταγραφές με παίκτες που θα... πετούσαν την σκούφια τους για να φορέσουν την φανέλα του συλλόγου.

Θα πρέπει πάντως να συμπληρώσουμε από εκεί και πέρα ότι σε σημερινό της δημοσίευκα η εφημερίδα «Marca» κάνει λόγο και για τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στο μεγάλο αστέρι της ομάδας του, ώστε να μάθει τι ακριβώς είναι αυτό που τον απασχολεί.

«Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό», φέρεται να του είπε αρχικά ο «special one» και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θέλεις να έχεις την αγάπη της ομάδας.
Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις (σ.σ είναι στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014).
  • Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε».

Πηγή: Gazzetta.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου