Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

"Ξέρουν στην Βιγιαρεάλ πως να συμπεριφέρονται"

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Βιγιαρεάλ μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.


Τα "κίτρινα υποβρύχια" διεύρυναν το αήττητο τους (2-1-0) επικρατώντας της Γκουανταλαχάρα με 2-1.
Ο τελειομανής Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά παρά τη νίκη εμφανίστηκε ανικανοποίητος.

"Όταν νικάς, τα λάθη δεν φαίνονται. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κάθε εβδομάδα εάν ανεβάζουμε σταδιακά την απόδοση μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο περιμένει ο κόσμος. Γνωρίζουμε πως είμαστε μία ομάδα που πρέπει να προβιβασθεί και θα πρέπει να γίνει σωστά".

Ο Σουηδός στόπερ αναφέρθηκε στην δική του απόδοση αλλά και στην επικοινωνία του με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ.
"Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα, όμως ακόμη δεν έχω φτάσεο στην κατάσταση που θα επιθυμούσα.

Νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμαι σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά βελτιώνομαι διαρκώς. Η Βιγιαρεάλ είναι ένας σοβαρός σύλλογος με εντυπωσιακές εγκατάστασεις, όπου γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται από το ξεκίνημα στους ποδοσφαιριστές της".

Ο Μέλμπεργκ μίλησε και για το μεταγραφικό "φλερτ" με την Λεβάντε.

"Όποιος λέει πώς ήμουν πολύ κοντά στην Λεβάντε δεν είναι αλήθεια. Υπήρχε ενδιαφέρον, όμως προτίμησα να έρθω στη Βιγιαρεάλ και είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου".

Την επόμενη εβδομάδα η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο την Πονφεραντίνα, διοργάνωση όπου σύμφωνα με τον Μέλμπεργκ μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του.

"Είναι ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρόκειται για εντελώς διαφορετική διοργάνωση, όμως ιδιαίτερα συναρπαστική.
Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".  
Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου