Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα πρόκρισης από Σάντος ενόψει προκριματικών

Έναν νέο κύκλο ανοίγουν οι αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας για την Εθνική σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θέλησε να περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα στους διεθνείς, δίνοντας παράλληλα σύνθημα πρόκρισης ενόψει των αγώνων με Λετονία και Λιθουανία.


«Είναι σημαντικά τα πρώτα ματς που δίνουμε και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη που έχουμε κάνει σε αντίστοιχα ματς στο παρελθόν», τόνισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός στους διεθνείς - αφού τους επισήμανε τις παγίδες που κρύβουν τα δύο επίσημα ματς σε ομιλία του στο ξενοδοχείο- για να συμπληρώσει:

«Ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ομάδα μας. Μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Παράλληλα, ο Σάντος με συνεχόμενα τετ-α-τετ επιχειρεί τις δύο αυτές ημέρες που έχει συγκεντρωθεί το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, να μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα στους νέους, αλλά και να κρατήσει σε… εγρήγορση τους… παλιούς, προετοιμάζοντας έτσι όλους εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά…

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου