Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μισό... ΠΑΟΚ θα προπονεί ο Δώνης!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δώδεκα απουσίες θα έχει ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού διεθνείς και τραυματίες μειώνουν, προσωρινά, σημαντικά το ρόστερ του «Δικέφαλου του Βορρά».


Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τετάρτη (5/9) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι της Δευτέρας (3/9) κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Γιώργου Δώννη.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θα μπορεί να υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη, Έτο, Γκαρσία, οι οποίοι παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουμάλο, Λαζάρ, Σταφυλίδης, Πέλκας, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης και Κάτσε, έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Στο σύνολο, δώδεκα θα είναι οι ποδοσφαιριστές που δε θα μπορεί να υπολογίζει ο Δώνης, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αφού θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διακοπή, ωστόσο, μάλλον θα είναι... βάλσαμο για τον ΠΑΟΚ, αφού και οι τραυματίες θα επανέλθουν σταδιακά, ενώ και η ομάδα θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της, αυτές που στοίχισαν στα ματς με Ραπίντ Βιέννης και Ατρόμητο.

Πηγή:  OnSports.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου