Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βάσκο Ντα Γκάμα για Φερέιρα

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από την Βραζιλία και την Βάσκο Ντα Γκάμα.

 
Σύμφωνα με την «A' Bola» η οποία επικαλείται δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει πρόταση από την ομάδα του Ριο Ντε Τζανέιρο για να αντικαταστήσει τον Κριστοβάο Μπόργκες.

Ο τελευταίος είχε πάρει τη θέση του Ρικάρντο Γκόμες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και οδήγησε την Βάσκο Ντα Γκάμα στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Φερέιρα είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη επιλογή του βραζιλιάνικου συλλόγου που αναζητά λύση για τον πάγκο της.

«Εκπρόσωπος του Φερέιρα επιβεβαίωσε πως υπήρξε κρούση από άνθρωπο της Βάσκο Ντα Γκάμα. Η απάντησή του στην προοπτική να εργαστεί στη Βραζιλία ήταν θετική και τώρα περιμένει την πρόταση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Φερέιρα, ο προπονητής έχει στα χέρια του πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, αλλά η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημη κι αυτό μπορεί να τον επηρεάσει αρνητικά, αναφέρει η βραζιλιάνικη «Lancenet».

Ο Φερέιρα από την πλευρά του πάντως, σχολιάζοντας τα παραπάνω σενάρια φέρεται να είπε στον Τύπο της Βραζιλίας τα εξής: «Δεν θέλω να μιλήσω, ελπίζω να βρεθεί μία λύση εδώ», ενώ ο γενικός διευθυντής της Βάσκο, Ντανιέλ Φρέιτας, ανέφερε: «Δεν ξέρω τίποτα για αυτή τη φήμη. Μάλλον βγήκε από κάποιον που θέλει να δουλέψει για τη Βάσκο. Εμείς δεν ψάχνουμε προπονητή, έχουμε τον Κριστοβάο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου