Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Πέτσκο, τα τέσσερα νεφρά και ο ταξιτζής !!

Η απίθανη ιστορία του ο Πέτσκο δεν περιγράφεται εύκολα κι αρκούν φράσεις-κλειδιά όπως τα τέσσερα νεφρά, ο ταξιτζής που τον έκοψε κι η... συχνουρία που αποκάλυψε η μαμά του, για να μπει κάποιος στο νόημα.


Θυμάστε τον Σλάβομιρ Πέτσκο; Τον παίκτη που ήθελε ο Παναθηναϊκός πριν κανένα χρόνο; Στη συνέχεια τον ακούσαμε και για τον Ολυμπιακό όπως και για τον ΠΑΟΚ!
Τελικά ο Πολωνός άσος επέλεξε την Γερμανία και συγκεκριμένα την ομάδα της Κολωνίας, στην οποία ωστόσο είχε μία επεισοδιακή σεζόν. 


Ένα ξενύχτι με κατάληξη να μεθύσει άσχημα και να τσακωθεί με έναν ταξιτζή, είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία του από την γερμανική ομάδα και τον αποκεφαλισμό του από την Εθνική ομάδα της Πολωνίας!
Παρόλα αυτά το μεγάλο αστέρι της αντιπάλου μας, Λεβαντόφσκι, πήρε το μέρος του Πέτσκο, λέγοντας πως ο Σμούντα έπρεπε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. 
  • Τέσσερα νεφρά! 
Αφού σας είπαμε πως έχει το στόρι πάμε και στις... αποκαλύψεις. Στην Κολωνία λοιπόν οι γιατροί της ομάδας ανακάλυψαν πως ο Πέτσκο έχει τέσσερα νεφρά! Θέση για το γεγονός πήρε η μητέρα του 27χρονου άσου λέγοντας: "Η αλήθεια είναι πως πηγαίνει στην τουαλέτα πιο πολλές φορές από έναν μέσο άνθρωπο".

Στη συνέχεια ήρθε το σκηνικό με τα μεθύσι και τον τσακωμό με τον ταξιτζή, που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το EURO, με τον Λεβαντόφσκι να δηλώνει:
 "Οι ταξιτζήδες στην Γερμανία είναι μία δύσκολη υπόθεση, αφού νομίζουν πως έχουν το πάνω χέρι. Μέχρι και η οικογένεια μου αντιμετώπισε πρόβλημα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η υπόθεση πρέπει να σταματήσει εδώ. Ο Πέτσκο τιμωρήθηκε, πλήρωσε και τέλος", είπε αρχικά και συνέχισε:
"Πάντως ένας ταξιτζής δεν μπορεί να παίξει ρόλο στην αποστολή της Πολωνίας στο EURO."

Κλείνοντας ο έμπειρος άσος είπε για τους ποδοσφαιριστές: "Γενικά όμως οι παίκτες δεν πρέπει να συμπεριφέρονται σαν ανόητοι, ούτε να το σκάνε από την προπόνηση. Κι εγώ πάω σε πάρτι, όμως κάνω πράγματα που ξέρω πως δεν θα με βγάλουν από τα όρια μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου