Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Θέλει Ίβκοβιτς η Φενέρμπαχτσε

Μετά τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έτορε Μεσίνα το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, είναι αυτό του Ντούσαν Ίβκοβιτς.


Ο τουρκική ομάδα μετά την απογοητευτική σεζόν, όπου απέτυχε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα θέλει να κάνει την αντεπίθεση της.
Έτσι μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Νέβεν Σπάχια, δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας παρουσιάζουν τους τρεις προπονητές που θα ήθελε να συνεργαστεί η Φενέρ.

Μετά τους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Έτορε Μεσίνα ακούστηκε εσχάτως και το όνομα του κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς. 
Ο Μεσίνα μάλιστα φέρεται να έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση, δίχως να έχει αποσαφηνιστεί εάν θα παραμείνει στο NBA ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των τριών προπονητών, ωστόσο τονίζεται πως πρόκειται για προσωπικότητες που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της Φενέρμπαχτσε προκειμένου να είναι πιο ισχυρή την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου