Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Παρακολουθούμε τον Τοροσίδη"

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Φρέντι Μπόμπιτς, παραδέχτηκε πως ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του.


Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο παραμονής ή φυγής του Βασίλη Τοροσίδη το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ έχει τονίσει πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο εξωτερικό και θεωρεί πως βρίσκεται σε καλή ηλικία ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2013 και μέσα στο επόμενο διάστημα, είτε θα αποφασίσει να ανανεώσει με τους "ερυθρόλευκους", είτε οι Πειραιώτες θα συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και μία από αυτές είναι η Στουτγκάρδη. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Φρέντι Μπόμπιτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα "Stuttgarter Zeltung", σε ερώτηση που του έγινε για το αν η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Βασίλη Τοροσίδη, απάντησε: "Ναι, είναι ένας παίκτης που πράγματι μας ενδιαφέρει και τον έχουμε παρακολουθήσει. Τώρα, αν θα είναι αυτός ο δεξιός μπακ που θα πάρουμε, δεν ξέρουμε ακόμη. Ίσως να είναι και αυτός".

Βασικός μπακ στην Στουτγκάρδη την τρέχουσα σεζόν είναι ο Ολλανδός Μπουλαρούζ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει φέτος από τον γερμανικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου