Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Έμερι: "Αποφασίζω στο τέλος της εβδομάδας"

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος δεν έχει απορρίψει τον Ολυμπιακό και μιλά με πολύ καλά λόγια για τους Πειραιώτες.


Μπορεί τ' όνομα του Πασιένσια να ακούγεται πιο έντονα από τα υπόλοιπα το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι προπονητές που υπήρχαν στην "ερυθρόλευκη" λίστα έχουν πάψει να απασχολούν τους Πειραιώτες.

Ένα απ' αυτά είναι και του Ουνάι Έμερι, για τον οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πολύ καλή άποψη, όμως υπάρχουν στη μέση αρκετά εμπόδια, κυρίως οικονομικής φύσεως.

Οι απαιτήσεις του τεχνικού της Βαλένθια είναι αρκετά υψηλές, όμως το κυριότερο θέμα είναι η πρόταση που του έχει κάνει η Σπαρτάκ Μόσχας. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι Ρώσοι του προσφέρουν 2.500.000 ευρώ ετησίως και είναι λογικό να κερδίζουν τη μάχη από τις υπόλοιπες ομάδες.

"Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση. Τις μελετάω και σύντομα θα αποφασίσω. Αν όχι μέχρι την Τετάρτη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα. Για τον Ολυμπιακό αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως πρόκειται για μεγάλο κλαμπ και η προοπτική να δουλέψω σ' αυτή την ομάδα, μου αρέσει πολύ. Τίποτα περισσότερο. Ευχαριστώ για την επικοινωνία", είπε από την πλευρά του ο Έμερι σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου