Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Το μήνυμα της "Bild" στην Εθνική Ιταλίας

Μετά την Εθνική Ελλάδας, ήρθε η σειρά της Εθνικής Ιταλίας να μπει στο... μάτι της Bild. "Τώρα θα κανονίσουμε τους λογαριασμούς μας", είναι το μήνυμα που στέλνει η γερμανική εφημερίδα στον Μπουφόν και την παρέα του.


"Ιταλία, τώρα θα κάνουμε τους λογαριασμούς μας. Μπορούμε να κλείσουμε τον λογαριασμό που έχει παραμείνει ανοιχτός εδώ και έξι χρόνια απέναντι στον πιο επικίνδυνο αντίπαλό μας κα να περάσουμε στον τελικό"

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2006", αναφέρει χαρακτηριστικά στη σημερινή της έκδοση η εφημερίδα, η οποία δεν κρύβει την αισιοδοξία της για την αναμέτρηση και ακτινογραφεί παράλληλα τα σημεία που αποτελούν "αχίλλειο πτέρνα" για τους Ιταλούς

"Η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο της Ιταλίας και οι Μπαλοτέλι και Κασάνο είναι θερμοκέφαλοι που εκνευρίζονται εύκολα".

Η "Sueddeutsche Zeitung" από την πλευρά της πάντως εξυμνεί τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για το γεγονός ότι προσδίδει μία αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην αμυντική του γραμμή, και τονίζει ότι:

"Το ιταλικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τσέζαρε Πραντέλι έχει ελάχιστες ομοιότητες με το κατενάτσιο. Η ιταλική ομάδα θυμίζει περισσότερο Γερμανία".

Η Spiegel τέλος υπενθυμίζει τέλος το αρνητικό ρεκόρ της Γερμανίας απέναντι στην Ιταλία σε επίσημες διοργανώσεις (καμία νίκη σε 7 παιχνίδια) λέγοντας "θα είναι δύσκολα τώρα για τη Γερμανία", ενώ η "Frankfurter Allgemeine Zeitung" υποστηρίζει πως το κλειδί στον μεγάλο ημιτελικό της Πέμπτης θα είναι ο περιορισμός του Πίρλο.

"Εάν κρατήσουμε υπό έλεγχο τον μαέστρο Πίρλο, θα έχει γίνει η περισσότερη δουλειά", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου