Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Από το Euro σε... νάιτ κλαμπ!

Ο Γκλεν Τζόνσον δεν έχασε καιρό μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από το Euro και επισκέφτηκε νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου τη Δευτέρα. Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους "παπαράτσι" (pics).


Η Αγγλία ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού για μία ακόμα φορά μέσω των πέναλτι σε μεγάλη διοργάνωση και το γεγονός αυτό σκόρπισε απογοήτευση στο στρατόπεδο των "τριών λιονταριών", τόσο σε παίκτες όσο και στην τεχνική ηγεσία.
Υπάρχουν πάντως και παραδείγματα ποδοσφαιριστών που κατάφεραν να "πνίξουν" γρήγορα τον καημό τους, με πρώτο και καλύτερο τον Γκλεν Τζόνσον.

Λίγες ώρες αφότου η αποστολή είχε αφήσει την Ουκρανία για να πατήσει το πόδι της επί αγγλικού εδάφους, ο άσος της Λίβερπουλ δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε ένα νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου για να διασκεδάσει.

Ο λόγος για το κλαμπ "Mahiki", που αποτελεί στέκι αρκετών σελέμπριτι, με την αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" να δημοσιεύει φωτογραφίες από την έξοδο του Τζόνσον και να αποκαλύπτει ότι έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.


Όσον αφορά πάντως στην ήττα από την Ιταλία στα πέναλτι στα προημιτελικά του Euro 2012, ο Τζόνσον υποστήριξε:
"Επιτρέψαμε στην Ιταλία να έχει μεγάλη κατοχή και όταν δεν έχεις τη μπάλα πάντα κουράζεσαι περισσότερο από τον αντίπαλο.

Ως αποτέλεσμα, όταν παίρναμε τη μπάλα, δεν είχαμε αρκετή φρεσκάδα για να προκαλέσουμε τη ζημιά που θα θέλαμε.
Είναι απογοητευτικό να γυρίζουμε με τέτοιο τρόπο σπίτι. Όταν όμως αμύνεσαι όλη την ώρα δεν μπορείς να φτάσεις πιο μακριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου