Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΑΕΛ για... σεντόνι!

Μετά το 1-0 στην Κύπρο, η ΑΕΛ νίκησε με το ίδιο σκορ μέσα στο Βελιγράδι την Παρτίζαν και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League. Εκτός έδρας πρόκριση για Σέλτικ και Φενέρμπαχτσε.


Τεράστια πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League που τη φέρνει πιο κοντά στο όνειρο του... σεντονιού πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΛ.

Η πρωταθλήτρια Κύπρου επιβλήθηκε με 1-0 της Παρτίζαν στο Βελιγράδι και έκανε "νταμπλ" νικών απέναντι στους πρωταθλητές Σερβίας (1-0 και στην Κύπρο), γεγονός που της επιτρεπει να διεκδικήσει σε δύο παιχνίδια στην επόμενη φάση τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 23ο λεπτό ο Ντόσα Τζούνιορ, ενώ η αξία της νίκης και της πρόκρισης αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις για το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου αν αναλογιστεί κανείς ότι κλήθηκε να υπερασπιστεί αυτό το σκορ παίζοντας με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό (αποβολή του Μοντέιρο με δεύτερη κίτρινη).

Πλέον, οι "κυανοκίτρινοι" θέτουν ως στόχο να γίνουν η τρίτη κυπριακή ομάδα μετά από την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ που θα παίξουν στους ομίλους του Champions League, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους ομίλους του Europa League.
  • Παρτιζάν (Βλάντιμιρ Βερμέζοβιτς): Στόϊκοβιτς, Βολκόφ, Ιβάνοφ, Όστοιτς, Τόμιτς, Ακσεντίγεβιτς, Σ. Μάρκοβιτς, Ίλιτς (62' Ζούμπια), Μπάμποβιτς (46' Νίνκοβιτς), Λ. Μαρκοβιτς, Τσέποβιτς (73' Μίτροβιτς)
  • ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Τζούνιορ, Μπεμπέ (60' Τζιλμπέρτο), Νικολάου, Ντεντέ, Μοντέιρο, Εντμάρ (85' Σέρτζιο), Βοού (72' Ντίκσον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου