Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ενδιαφέρεται για Τζέκο η Μπάγερν Μονάχου

Την περίπτωση του Έντιν Τζέκο εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την αγορά του. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Έντιν Τζέκο.
Τόσο το Sky Sports όσο και το goal.com αναφέρουν πως οι Βαυαροί θα κινηθούν για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού, με τη δεύτερη πηγή ενημέρωσης να ισχυρίζεται πως ο ατζέντης του παίκτη τον έχει ήδη προτείνει στους φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Τζέκο δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι και γι' αυτό τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως θα φύγει από το "Έτιχαντ". Ο εκπρόσωπός του προ ημερών είχε τονίσει πως ο 26χρονος θα παραμείνει στους "πολίτες", όμως, σε περίπτωση κατάθεσης πρότασης από τη Μπάγερν τα δεδομένα μπορεί ν' αλλάξουν.

Οι Βαυαροί θέλουν οπωσδήποτε να αποκτήσουν έναν επιθετικό περιοχής, παρόλο που πήραν τον Κλαούντιο Πισάρο, και έχουν κάνει επαφές και με άλλους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Ολιβιέ Ζιρού της Μονπελιέ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Λουκ Ντε Γιονγκ. Σύμφωνα με το goal.com έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του, αλλά ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος.

Ωστόσο, πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Τζέκο, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η Μπάγερν και στο παρελθόν, με τον επιθετικό της Σίτι να προτιμά τότε τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου