Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

"Βόμβα" της Παρί για Ρούνεϊ!

Ο Λιονέλ Μέσι της έκλεισε την πόρτα και έτσι η Παρί στρέφεται πλέον στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είναι έτοιμη να προσφέρει 150.000.000 ευρώ! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Δύο χρόνια πριν ο Γουέιν Ρούνεϊ βρέθηκε κοντά στο να αλλάξει στρατόπεδο και να φορέσει τα γαλάζια της Μάντσεστερ Σίτι, με την μετακίνηση αυτή να μπλοκάρει λίγο πριν το τέλος και τον παίκτη να παραμένει πιστός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τώρα, μία άλλη ομάδα φέρεται διατεθειμένη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να τον αρπάξει από τους "κόκκινους διαβόλους" και αυτή είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με τους πανίσχυρους οικονομικά Άραβες ιδιοκτήτες που είναι στο τιμόνι της.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Sport", οι πρωτευουσιάνοι της Γαλλίας δεν πτοήθηκαν από την άρνηση του Λιονέλ Μέσι και στράφηκαν στον Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο είναι έτοιμοι να προσφέρουν το μυθικό ποσό των 150.000.000 ευρώ στη Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που θα πάρει ο 26χρονος φορ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως στόχος των ιδιοκτητών της Παρί (Qatar Investment Authority) είναι να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης εντός της ερχόμενης τριετίας και για το λόγο αυτό "χτυπούν" μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ώστε να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα κοντράρει στα ίσια τα παραδοσιακά μεγαθήρια που πρωταγωνιστούν εδώ και χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου