Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Προσέγγισε τον Κακά η Σάο Πάολο

Σύμφωνα με την "AS" άνθρωπος της Σάο Πάολο συναντήθηκε με τον Κακά την προηγούμενη εβδομάδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.


Oρατό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Κακά στη Σάο Πάολο μετά από εννιά χρόνια.
Σύμφωνα με την "AS" ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (24/5) με τον Μάρκο Αουρέλιο Κούνα, και συζήτησε την πιθανότητα νέας συνεργασίας με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ρεστοράν του Σάο Πάολο, όπου ο άνθρωπος της ομάδας  εξέφρασε στον Κακά την επιθυμία του συλλόγου να τον επανεντάξει στο δυναμικό του. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολο, καθώς εκτός των άλλων ενδιαφέρον για τον 30χρονο έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει μέσα στη σεζόν πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν πετύχει πρώτα εκεί, όμως, οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες όσο στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος δεν εμπιστεύεται τον Κακά, ενώ δε θα ήταν αρνητικός και στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Τέλος, μπορεί οι βραζιλιάνικες ομάδες τα τελευταία χρόνια και κυρίως να γίνονται όλο και πιο δυνατές οικονομικά, όμως, μόνο εύκολο δε θα είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα να καλύψει τις απαιτήσεις των Μαδριλένων η Σάο Πάολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου