Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αδιάφορη 4άρα η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ πήρε μια μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup, νικώντας 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ". Αδιάφοροι οι "μπλε" με το μυαλό στο Μόναχο..


Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι στο "Άνφιλντ", παίρνοντας μία μίνι-εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του FA Cup το περασμένο Σάββατο.

Η Τσέλσι πάντως ήταν αδιάφορη, με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να κατεβάζει 11άδα από την οποία κανείς πιθανότατα δεν θα παίξει στον τελικό του Champions League με την Μπάγερν.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Τσέλσι είχε δοκάρι με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο 18', αλλά στα επόμενα λεπτά δέχτηκε 3 γκολ.

Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Εσιέν στο 19' από προσπάθεια του Λουΐς Σουάρες, το 2-0 έκανε ο Χέντερσον στο 25' βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Τέρνμπουλ αφού γλίστρησε ο Τέρι, ενώ το 3ο γκολ πέτυχε ο Άγκερ στο 28' με κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ. 

Στο 35' είχαν δεύτερο δοκάρι οι "μπλε" με τον Φερνάντο Τόρες, ενώ στο 42' είδε δοκάρι η Λίβερπουλ με το μακρινό σουτ του Ντάουνινγκ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ιβάνοβιτς με αγκωνιά ανέτρεψε τον Κάρολ στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντάουνινγκ, όμως η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τέρνμπουλ (5ο χαμένο πέναλτι για Λίβερπουλ φέτος).

Στο 50' ο Ραμίρες με το σώμα μείωσε σε 3-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλουντά και κακή εκτίμηση του Πέπε Ρέινα, ενώ από λάθος του Τέρνμπουλ στο 61' ο Σέλβεϊ σκόραρε για το τελικό 4-1 με μακρινό σουτ σε κενή εστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου