Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η Μπαρτσελόνα στην κάμερα του Football Sports HD !

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν με τους δημοσιογράφους στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Το Football Sports HD έδωσε το παρόν, μίλησε με τους αντίπαλους του Ολυμπιακού και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις τους...


Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν με τους δημοσιογράφους λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη.

Η Media Day της Μπαρτσελόνα ήταν προγραμματισμένη για χθες, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες πάτησαν το παρκέ του «Παλαού Μπλαουγκράνα», πολιορκώντας τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, λίγες ώρες πριν η αποστολή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Παρασκευής, αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Το Football Sports HD έδωσε το παρόν, μιλώντας με τους περισσότερους από τους παίκτες της Μπάρτσα. Στα πηγαδάκια που είχαν σχηματίσει οι Ισπανοί συνάδελφοι, τέσσερις ήταν οι λέξεις που πρωταγωνιστούσαν: Ολυμπιακός, Σπανούλης, Ίβκοβιτς και... άμυνα! Μπορεί να υπάρχει η γενικότερη αίσθηση πως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι το φαβορί του ημιτελικού, όμως εδώ στη Βαρκελώνη δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή την άποψη.


Τόσο οι παίκτες, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια, όσο και οι εκπρόσωποι του Τύπου σέβονται τον Ολυμπιακό. Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν ανοιχτά ότι τον φοβούνται. Κανείς όμως δεν τον θεωρεί χαμένο. Όλοι μιλούν με θαυμασμό για το φετινό δημιούργημα του Ίβκοβιτς και συμφωνούν ότι η εμπειρία του Σέρβου κόουτς θα παίξει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Από την άλλη, όλοι υποκλίνονται στην προσωπικότητα, την αξία και το ταλέντο του Βασίλη Σπανούλη.

Και τελικά, πιστεύουν ότι το πιο δύσκολο σημείο του γρίφου που θα κληθούν να λύσουν το βράδυ της Παρασκευής, είναι το απρόβλεπτο της ομάδας των «ερυθρόλευκων». Ποιος θα γίνει πρωταγωνιστής; Ποια θα είναι τα «στηρίγματα» στην επίθεση του Kill Bill; Ποια θα είναι τα τεχνάσματα που θα παρουσιάσει στο παρκέ ο πολύπειρος Ίβκοβιτς; Όλα αυτά θα έχουν την απάντησή τους μετά τη λήξη του ημιτελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου