Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Φεύγει ο Λουίς Ενρίκε, σενάρια για Μοντέλα!

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρόμα, με το επίσημο "αντίο" του να γίνεται μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα με την Τσεζένα. Φαβορί ο Μοντέλα για να τον διαδεχτεί στον πάγκο.


Όπως αποκαλύπτουν την Τετάρτη τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Λουίς Ενρίκε έφερε... βαρέως το γεγονός ότι είχε μία καταστροφική σεζόν στη Ρόμα (πρώτη φορά που δεν βγαίνει στην Ευρώπη μετά από 15 χρόνια) και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το "Ολίμπικο" παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Μάλιστα, ο Αστουριάνος τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του είτε μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Τσεζένα την Κυριακή, είτε την ερχόμενη Δευτέρα μετά από σύσκεψη που θα έχει το προπονητικό τιμ

Σύμφωνα μάλιστα με αρκετά ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, Νο 1 υποψήφιος αυτή τη στιγμή για να πάρει τη σκυτάλη στην άκρη του πάγκου είναι ο νυν τεχνικός της Κατάνια, Βιντσέντσο Μοντέλα.

Ο "αεροπλανίνο" τα πήγε αρκετά καλά τη φετινή σεζόν στον πάγκο των Σικελών, ενώ στα συν του είναι φυσικά ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο στρατόπεδο των Ρωμαίων, από τη θητεία του τόσο ως παίκτης (1999-2009) όσο και ως προπονητής στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωσή του, οι άνθρωποι της Ρόμα έχουν στα χέρια τους μία μεγάλη λίστα με υποψηφίους, στην οποία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οι Βίλας Μπόας, Πραντέλι, Γκουιντολίν, Μπιέλσα, Έμερι και Πιόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου