Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ντρέντε: "Ο Μέσι με αποκάλεσε νέγρο"

Ο Ρόιστον Ντρέντε εξαπέλυσε αιχμές κατά του Λιονέλ Μέσι για τη συμπεριφορά που είχε ο Αργεντινός εναντίον του όσες φορές τέθηκαν αντιμέτωποι στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.


"Τον αντιμετώπισα αρκετές φορές και πάντα είχαμε προβλήματα μεταξύ μας. Ξέρετε τί είναι αυτό που με ενοχλεί; Ο τόνος της φωνής του με τον οποίο λέει πάντα "νέγρε, νέγρε".

Καταλαβαίνω ότι η λέξη "νέγρος" στη Λατινική Αμερική είναι κάτι πολύ συνήθες αλλά εμείς δεν το αντέχουμε", τόνισε ο 25χρονος Ολλανδός μέσος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Nu.ul", και πρόσθεσε:

"Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, συμπαίκτης μου στη Ρεάλ, μπορούσε να εκραγεί εάν του απηύθυναν τη λεξη "νέγρος". Οι Αργεντίνοι Γκαμπριέλ Χάιντσε και Γκονσάλο Ιγκουαΐν τον αποκαλούσαν αρχικά έτσι στις προπονήσεις, όμως το σταμάτησαν.

Όταν η Έρκουλες έπαιξε πέρυσι με τη Μπαρτσελόνα, είχα μία αντιπαράθεση μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μου έδωσε το χέρι του στο ματς και μου ξαναείπε αρκετές φορές "γεια σου νέγρε".


  Ο Ντρέντε καυγαδίζει με τον Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα - Έρκουλες στο "Καμπ Νόου" (11 Σεπτεμβρίου 2010)

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ντρέντε  (δανεικός τις δύο τελευταίες σεζόν από τη Ρεάλ σε Έρκουλες και Έβερτον αντίστοιχα) δεν έκρυψε τέλος την επιθυμία του να ξαναγυρίσει στην Ολλανδία και να φορέσει τη φανέλα της Φέγενορντ, η οποία πήρε μάλιστα εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ για τη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί πως η "Daily Mail" κάνει εκτενή αναφορά στις δηλώσεις Ντρέντε, υπενθυμίζοντας στο σχετικό της κείμενο πως για την ίδια φράση προς τον Πατρίς Εβρά της Μάντστεσερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Σουάρες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό οκτώ αγώνων και πρόστιμο 40.000 λιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου