Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

"Χρυσό" συμβόλαιο σε Μαντσίνι!

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να γιορτάσει την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ προσφέροντας νέο συμβόλαιο στον Ρομπέρτο Μαντσίνι που θα τον κάνει κατά 22.000.000 λίρες πλουσιότερο! Διαβάστε λεπτομέρειες.



Μία αγωνιστική πριν το φινάλε η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο στην Αγγλία (αρκεί να επικρατήσει της ΚΠΡ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ") μετά από 44 χρόνια αναμονής, και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο πρώτος που θα εισπράξει την ευγνωμοσύνη της διοίκησης των "πολιτών".


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Sun", η Σίτι σκοπεύει να προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στο 47χρονο τεχνικό που θα ανεβάσει τις ετήσιες απολαβές του στις 5.500.000 λίρες (μέχρι τώρα λαμβάνει 3.500.000 λίρες το χρόνο), κάτι που αν συμβεί θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στο Νησί μαζί με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως οι Άραβες ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου είναι τόσο ευχαριστημένοι από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά και την απίστευτη ανατροπή που έκανε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ήταν στο -8 από την κορυφή πριν από έξι αγωνιστικές), ώστε να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο ακόμα και στην περίπτωση που δεν κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά δε στη νέα σεζόν, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει πάρει ήδη το "Ok" από την ιδιοκτησία να "χτυπήσει" τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι από την Άρσεναλ έναντι 30.000.000 λιρών αλλά και τον Αζάρ από τη Λιλ, με μία τέτοια συμφωνία να αναμένεται να αφαιρέσει 25.000.000 λίρες από τα ταμεία της Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου