Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Έλα να αλλάξεις την καριέρα σου"

Τα μηνύματα των Βασίλη Τσιάρτα και Βαγγέλη Βλάχου φαίνεται ότι πείθουν τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να προτιμήσει την ΑΕΚ από τον ΟΦΗ. Ως αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Διαβάστε τι παίζει με τον ατζέντη Φωτίου και την κερκόπορτα που σκέφτονται να ανοίξουν στην ΠΑΕ.


Στην τραγική ομολογουμένως κατάσταση που έχει περιέλθει η πολύπαθη ΑΕΚ, έχουμε φτάσει στο σημείο να αποκαλούμε... φυσιολογική την προτίμηση που δείχνουν έλληνες ποδοσφαιριστές σε σαφώς υποδεέστερες ομάδες προκειμένου να νιώσουν οικονομικά ασφαλείς.
Ο Σταύρος Τσουκαλάς προτίμησε τον ΠΑΣ Γιάννενα (προφανώς όμως και διότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Βασίλης Τσιάρτας καθυστέρησε ανεξήγητα σε αυτή την υπόθεση), ενώ ο Γιώργος Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού σχεδόν έχει πειστεί ότι θα βρει στον ΟΦΗ την εξασφάλιση που δυσκολεύεται να του παράσχει η Ένωση, αν και αυτό το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα.

Τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να έχει και η υπόθεση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο δίλημμα ΑΕΚ ή ΟΦΗ, γνωρίζοντας ότι δεν θα αργούσε η μέρα που θα εξασφάλιζε την ελευθερία του από τον Εργοτέλη, όπως και έγινε... Τελικά οι πιέσεις των ανθρώπων της Ένωσης και το γεγονός ότι χτύπησαν ευαίσθητη χορδή στον... εγωισμό του ποδοσφαιριστή, φαίνεται ότι γύρισαν το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ.

Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου