Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο Φαν Πέρσι στην... πυρά! (video)

Μαύροι καπνοί αναδύονται στο Λονδίνο! Όχι, δεν μεταφέρθηκε η ανάδειξη του Πάπα στο αββαείο του Oυέστμινστερ, ούτε κάποιος αναπολώντας τους πρόσφατους Αγώνες, αποφάσισε να ξανανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα. Είναι οι οπαδοί της Αρσεναλ που καίνε την φανέλα του Φαν Πέρσι! 


Οι οπαδοί της Άρσεναλ, αποφάσισαν να εκφράσουν την οργή τους για τη συμφωνία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη μισητή αντίπαλο Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με τον, όχι και τόσο πρωτότυπο πια, τρόπο να ρίξουν στην πυρά τις φανέλες με το όνομα του πρώην, πλέον, ινδάλματός τους.

Φαίνεται πως οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» είχαν έτοιμα τα… καυσόξυλα και τα λοιπά, απαραίτητα, εύφλεκτα αξεσουάρ αφού η απόφαση του Φαν Πέρσι να μη συνεχίσει στο Λονδίνο είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό.

Έτσι, πριν καλά-καλά προλάβει να δημοσιοποιηθεί η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού στους «κόκκινους διαβόλους», πολλοί από τους φίλους της Άρσεναλ φρόντισαν να ξεφορτωθούν τις εμφανίσεις με το όνομα του 27χρονου ποδοσφαιριστή ρίχνοντάς τις στη φωτιά.


Φυσικά στα σχετικά βίντεο που ανέβηκαν δεν λείπουν οι αναμενόμενοι χαρακτηρισμοί του Φαν Πέρσι ως «προδότη», «Ιούδα» και λοιπά κοσμητικά επίθετα, ενώ οι... ψύχραιμες αντιδράσεις συνεχίζονται με κατάρες για τον παίκτη... Κρίμα πάντως τις λίρες που ξοδέψατε βρε παιδιά…

Πηγή:  England365.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου