Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

"Πόλεμος" δηλώσεων Ρόσι-Στόνερ!

Η επιστροφή του Βαλεντίνο Ρόσι στη Yamaha ταρακούνησε τον κόσμο του Moto GP. "Απέτυχε ο Ρόσι", τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Κέισι Στόνερ αναγκάζοντας τον "γιατρό" να απαντήσει μέσω Twitter.


O δις παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, Κέισι Στόνερ, δεν ήταν δυνατόν να αφήσει ασχολίαστη την πρόσφατη μετακίνηση του Βαλεντίνο Ρόσι από τη Ducati στη Yamaha και με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "The Australian" φρόντισε να... ανάψει φωτιές.

Ο Στόνερ κατηγόρησε τον Ρόσι πως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο μάξιμουμ τις δυνατότητες που του έδινε η μηχανή του (σ.σ ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος για τον Στόνερ ήρθε με Ducati το 2007 πριν μετακινηθεί στη Honda) ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να λοιδωρήσει τον πολλάκις πρωταθλητή αλλά και τον αρχιμηχανικό του, Τζέρεμι Μπούργκες, για την παλαιότερη δήλωσή τους πως θα έφτιαχναν τη Ducati έτσι ώστε να μπορεί να νικάει ο κάθε αναβάτης της.

"Έφαγαν τα λόγια τους από την πρώτη ημέρα. Ο Τζέρι έλεγε ότι θα του έπαιρνε 80 δευτερόλεπτα για να φτιάξει αυτή τη μηχανή και ότι ήταν ένα απλό ζήτημα και τώρα συμπλήρωσαν σχεδόν δύο χρόνια και δεν έκαναν καμία πρόοδο", τόνισε ο Στόνερ και συνέχισε:

"Ο Βαλεντίνο είναι εμφανές ότι δεν θέλει να φτάσει στα όριά του και να οδηγάει μία μηχανή που δεν είναι τέλεια, το έχει παραδεχτεί ο ίδιος αυτό.

Δεν θέλει να κάνει αυτή την προσπάθεια με τη Ducati. Απλά αισθάνομαι άσχημα για τη Ducati, για το γεγονός ότι ο Βαλεντίνο πήγε εκεί και δεν έκανε τίποτα άλλο για δύο χρόνια από το να παραπονιέται για τη μηχανή του.

Το πόσες φορές θα έπρεπε να φάει τα λόγια του αυτός ο τύπος δεν είναι κάτι αστείο, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί να τον συγχωρεί".

Οι δηλώσεις του Αυστραλού πιλότου δεν άρεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στον Βαλεντίνο Ρόσι, με τον Ιταλό πιλότο να δίνει τη δική του απάντηση στον Στόνερ μέσω Twitter.
"Πάντα πολύ χαριτωμένος ο φίλος μου Κέισι, αχ αχ αχ", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του ο Ρόσι.


Πηγή: Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου