Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γιακουμής: "Να καταλαβαίνει ο αντίπαλος ότι δεν έχει τύχη"

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, αναφέρθηκε στους τομείς που ο "Δικέφαλος" χρειάζεται βελτίωση.

  •  Για την προετοιμασία ενόψει Ραπίντ:  
"Εχουμε ακόμα μία εβδομάδα να βελτιώσουμε πράγματα. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολύ να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους. Στο φιλικό με την Ξάνθη και στο πρώτο ημίχρονο με τη Μπνέι μπορεί να μη παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε αλλά τώρα είμαστε πιο έτοιμοι. Ισως είχαμε επαναπαυτεί στο 0-2 του πρώτου αγώνα. Τώρα δεν μπορεί να συμβεί ξανά αυτό".
  • Για το έως τώρα πρόσωπο που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ:   
"Πρέπει να μπαίνουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο των τελευταίων αγώνων. Πρέπει να μπαίνουμε έτσι από το πρώτο λεπτό και να καταλαβαίνει ο αντίπαλος ότι δεν έχει τύχη. Είναι σημαντικό ότι έχουμε πετύχει δύο ανατροπές ως τώρα. Δείχνει ότι κυνηγάμε το αποτέλεσμα πάντα. Δεν πρέπει όμως να αφήνουμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Από μόνο του το σύστημα που παίζουμε είναι επιθετικογενές. Μας βοηθάει αυτό ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο μας. Χρειάζεται να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ιδιαίτερα στην άμυνα".
  • Για την ετοιμότητα της Ραπίντ:  
"Οποια ομάδα και να αντιμετωπίζαμε, είτε δυνατή είτε αδύναμη θα έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Εχουν πιο μεγάλο βαθμό ετοιμότητας, αλλά αυτό θα φανεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα".
  • Για το πρώτο παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα:  
"Ένα τέλειο σκορ είναι το 2-0. Αλλα δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό. Είναι πολύ σημαντικό στην έδρα σου να μη δεχτείς γκολ, ενώ τα δύο γκολ σου δίνουν μεγάλο αβαντάζ".
  • Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:  
"Εγώ περιμένω. Εχω αρκετή υπομονή, μέχρι ο προπονητής να μου δώσει την ευκαιρία. Μέχρι τότε πρέπει να δουλεύω και τίποτα άλλο. Ηταν επιλογή μου να μείνω".

 Πηγή:  Sport24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου