Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Γαλλία - Ισπανία 59-66

Η Ισπανία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά στο τέλος νίκησε με 66-59 της Γαλλίας, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσία


Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στην επιθετική αφλογιστία των Γάλλων, αλλά και την ψυχραιμία των Ισπανών, η "φούρια ρόχα" επικράτησε με σκορ 66-59 και πέρασε στα ημιτελικά της Παρασκευής (10/8), όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσία.

Οι Γάλλοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά στο δ' δεκάλεπτο αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, έκαναν κακές επιθέσεις, έχασαν πολλά σουτ και υπέκυψαν στους Ισπανούς. 

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ έμεινε για περίπου 7 λεπτά άποντη και δεν είχε τύχη απέναντι στην Ισπανία, που μπορεί να μην βρέθηκε στην καλύτερη μέρα, να μην έπαιξε στο τέμπο που μπορεί αλλά ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος κι έβαλε ένα καθοριστικό καλάθι με τον Μαρκ Γκασόλ στα 45'' πριν το τέλος.

Στα 23'' πριν το τέλος, ο Μπατούμ έκανε σκληρό φάουλ στον Ναβάρο και κέρδισε νέο αντιαθλητικό φάουλ, με τα πνεύματα να ανάβουν επικίνδυνα στο παρκέ. Με τις βολές των Ναβάρο και Γκασόλ, η Ισπανία προηγήθηκε με 66-57 και τα πάντα τελείωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου