Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πάει για αρχηγός ο Μανιάτης

Μπορεί να βρίσκεται μόλις 1μιση χρόνο στον Ολυμπιακό, όμως ο Γιάννης Μανιάτης με τις ηγετικές του ικανότητες, προβάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.


Από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό και από τον πάγκο στην πεντάδα των αρχηγών. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο έχει απάνω του τ' όνομα του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της ζωής του.

Ο Έλληνας άσος, αποκτήθηκε για δεξί μπακ τον Γενάρη του 2011 και τελικά καθιερώθηκε στους Νταμπλούχους ως αμυντικό χαφ, από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μασσαλία και μετά.

Τώρα, ετοιμάζεται για μια νέα σεζόν με τους Πειραιώτες και παλεύει στις προπονήσεις της προετοιμασίας, όπως τον πρώτο καιρό και σαν να μην έχει σίγουρη τη θέση στην ενδεκάδα.

Είναι μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές ηγέτες της ομάδας, αφού δίνει κατευθύνσεις τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Για τον λόγο αυτό, ο Μανιάτης αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται στην φετινή λίστα με τους αρχηγούς.

Ο διεθνής άσος, είναι από τους παίκτες που τα δίνει όλα για την ομάδα, αποτελεί υπόδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές με την δουλειά του και την συμπεριφορά του, είναι αγαπητός από τον κόσμο και σε λίγο καιρό θα είναι από τις σημαίες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την πεντάδα των αρχηγών έχει ακουστεί και το όνομα του Ραφίκ Τζιμπούρ. Να σας θυμίσουμε πως πέρσι οι αρχηγοί ήταν οι: Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο και Μέλμπεργκ.

Πηγή : Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου