Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στεργίου : Εκτός Τελικού για ένα άλμα !!

Η πολύ καλή εμφάνιση της Τόνιας Στεργίου στον προκριματικό του ύψους δεν συνδυάστηκε με την πρόκρισή της στον τελικό του Σαββάτου.


Έχοντας έγκυρη προσπάθεια στα 1μ93 η 27χρονη πρωταθλήτρια πήδηξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά εφέτος, αποτυγχάνοντας όμως τρεις φορές στο 1μ96 (όριο πρόκρισης) έμεινε 13η στη γενική κατάταξη και για μια θέση εκτός τελικού.

Η Στεργίου είχε την ίδια επίδοση με άλλες δώδεκα αθλήτριες, αλλά αυτή και η Γερμανίδα Φρίντριχ δεν πέρασαν με την πρώτη το 1μ93, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από τη 12άδα.
Αυτή που "πέταξε" εκτός τελικού την Ελληνίδα άλτρια ήταν η Ουζμπέκα Ράντζιβιλ, η οποία, αν και υπερέβη με την τρίτη το 1μ93 και ήταν 13η, ήταν η μόνη απ' όσες δοκίμασαν που πέρασε πάνω από τα 1μ96.

"Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πως να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Πλήρωσα τα λάθη της χρονιάς από τα προβλήματα. Μακάρι να έκανε όλα τα άλματα με την πρώτη για να ήμουν στη 12άδα. Δικό μου λάθος που δεν έμεινα συγκεντρωμένη. Θα ήμουν πολύ καλύτερα στον τελικό. 

Το ευχαριστήθηκα πάντως γιατί το πάλεψα. Υπόσχομαι να μην επαναλάβω τα ίδια λάθη", δήλωσε η Στεργίου μετά την προσπάθειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου