Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στην αναμονή για το νέο συμβόλαιο ο Σαλπιγγίδης

Αν και το τελευταίο διάστημα, λόγω των εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, πέρασε σε δεύτερη μοίρα το θέμα παραμονής του Σαλπιγγίδη, υπήρξε ωστόσο εξέλιξη.


Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, σε προφορικό επίπεδο, για να υπογραφεί από τώρα νέο τετραετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και συγκεκριμένο τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, η συγκεκριμένη συμφωνία δεν έχει επικυρωθεί εγγράφως, αφού στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα της επένδυσης Σαββίδη. 

Αν ο ομογενής επιχειρηματίας αναλάβει εν τέλει τα ηνία της ΠΑΕ, αυτός θα είναι που θα κληθεί να επικυρώσει την συμφωνία ή να προτείνει κάτι διαφορετικό στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στην αντίθετη περίπτωση και εφόσον παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ ο Ζήσης Βρύζας, η συμφωνία με τον Σαλπιγγίδη θα αποτυπωθεί και εγγράφως.

Η πρόταση για τετραετές συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη είχε γίνει και λίγο διάστημα πριν, όταν η βασική θέση της ΠΑΕ ήταν για τριετές συμβόλαιο και ο διθνής επιθετικός ζητούσε τετραετές. Τότε η ΠΑΕ είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για τετρεαετές με πολύ χαμηλές απολαβές τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Τώρα όμως βελτιώθηκαν οι οικονομικοί όροι και επήλθε συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου