Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έκλεισε Μούρα η Παρί...

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να θεωρείται από την Τετάρτη ο Λούκας Μούρα, ο οποίος, πάντως, θα ενταχθεί στο δυναμικό της τον Ιανουάριο.


Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Σάο Πάουλο, η οποία κατέρρευσε από τις πολλές, ταυτόχρονες επισκέψεις, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (κλείνει τα 20 σε πέντε ημέρες) υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ομάδα.

Η μεταγραφή θα κοστίσει στην Παρί περίπου 43 εκ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους), ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της βραζιλιάνικης ομάδας, που είχε αρκετές προτάσεις να εξετάσει πριν απαντήσει καταφατικά στο γαλλικό σύλλογο.

"Αποκτώντας έναν παίκτη με την ποιότητα του Λούκας Μούρα, η Παρί προετοιμάζει το μέλλον της. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο με τη Σάο Πάουλο μέχρι το Δεκέμβριο του 2015 και για την περίπτωσή του είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ίντερ", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Παρό.

Νωρίτερα ο συμπατριώτης και μελλοντικός συμπαίκτης του Μούρα, Τιάγκο Σίλβα, είχε δηλώσει στη "L' Equipe": "Ο Λεονάρντο ζήτησε τη γνώμη μου για τον Μούρα. Του είπα καλά πράγματα γι' αυτόν όχι επειδή είναι φίλος μου, αλλά επειδή έχει τεράστιες τεχνικές αρετές. Θα ήθελα να τον έχω μαζί μου στην Παρί. Είναι πολύ χρήσιμος, έξυπνος και ικανότατος παίκτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου