Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωσε Μέλμπεργκ

Λίγες ώρες μετά το δανεισμό του Κρίστιαν Σαπάτα στη Μίλαν, η διοίκηση της Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στην Ισπανία μετά από έντεκα χρόνια. 


Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "κίτρινα υποβρύχια", τα οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Segunda Division.

Ως γνωστόν οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούσαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον 34χρονο άσο, ωστόσο η αναβλητικότητα που επέδειξε ο τελευταίος τους ανάγκασε να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ άφησε την πατρίδα του το καλοκαίρι του 1998 σε ηλικία 20 ετών για να αγωνιστεί στην ισπανική Ρασίνγκ Σανταντέρ. Τρία χρόνια αργότερα μεταπήδησε στην Άστον Βίλα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για μία οκταετία.

Εν συνεχεία έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του παίρνοντας μεταγραφή στη Γιουβέντους και μετά από μία γεμάτη σεζόν μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου