Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"ΜΠΑΜ" ΑΠΟ ΟΦΗ - Έκλεισε Παπάζογλου

Ο Θανάσης Παπάζογλου αφίχθηκε την Τετάρτη στο Ηράκλειο και επισημοποίησε τη μεταγραφή στον στον ΟΦΗ.


Ο 24χρονος σέντερ φορ υπέγραψε το βράδυ της Τετάρτης, παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ Μάνθου Πουλινάκη και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Μαχλά, μονοετές (με οψιόν ενός ακόμη έτους) συμβόλαιο συνεργασίας και τίθεται αμέσως στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. 

Πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (17.30) με την Επισκοπή Ρεθύμνου στο ΒΑΚ.
Ο Παπάζογλου, τον οποίο υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου ο Πέτρος Μαρινάκης, μίλησε κατά την άφιξή του για το νέο σταθμό της καριέρας του:

"ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπως ήταν ο ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτή την φορά να προσφέρω περισσότερα από ό,τι τα τρία τελευταία χρόνια. Μέτρησε για μένα η δυναμική, η ιστορία, η βαρύτητα, ο κόσμος και το πόσο πολύ με ήθελαν οι άνθρωποι κι ο προπονητής του συλλόγου. 

Ήρθα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Όταν έχεις να αποδείξεις κάτι, είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχεις στόχους στη ζωή σου».

Ο πανύψηλος επιθετικός μίλησε και για τις ποδοσφαιρικές συνθήκες που προσφέρει το Γεντί Κουλέ: "Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, το γήπεδο είναι κλουβί και σίγουρα βοηθάει πολύ την ομάδα".

Ο Παπάζογλου έκανε την αρχή, έπονται οι υπόλοιποι. Ο ΟΦΗ πασχίζει να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας τις υποθέσεις του Μπρούνο Τσιρίλο και του Γιώργου Ιωαννίδη, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Κουτσιανικούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου