Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δώνης: "Η Τούμπα θα είναι το Φρούριο μας"

Στον παράγοντα έδρα στάθηκε ο Γιώργος Δώνης με αφορμή το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα.


Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ισραηλινή ομάδα, ο προπονητής του "δικεφάλου" υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιεστικός στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μεταγραφικά θέματα.

"Πέρα από την πρόκριση που πρέπει να πάρουμε αύριο (σ.σ. Πέμπτη), πρέπει γενικά η έδρα μας να είναι πολύ δυνατή με ελάχιστες απώλειες. Στο τελευταίο φιλικό δεν καταφέραμε να φτάσουσε στη νίκη. Ως πρώτο επίσημο πρέπει να κερδίσουμε για να αισθανθούμε καλά στην έδρα μας", είπε αρχικά ο Δώνης.

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Για τον τρόπο παιχνιδιού παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε σε ικανοποιητικό στάδιο στον τρόπο που παιχνιδιού που θέλουμε να επιβάλουμε. Εντός έδρας πρέπει να είμαστε πιο πολύ πιεστικοί και να μην χάνουμε χρόνο. Εκτός έδρας μπορεί να γίνει και αυτό για να περνάει το άγχος στον αντίπαλο".

Αναφορικά με την επιλογή παικτών στο ματς με την Μπνέι, δήλωσε: "Πάντα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και περνούν μία - δύο προπονήσεις ξέρω πως θα παραταχθούμε στο επόμενο. Θα είμαστε πολύ δυνατοί".

Ο Γιώργος Δώνης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Για μένα ήταν κάτι ξεχωριστό από την μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Ξεχωριστό θα είναι και το αυριανό ματς και το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, Δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις. Μακάρι να πηγαίνουμε παντού καλά, δυστυχώς, όμως, στο ποδόσφαιρο οι ευχάριστες στιγμές διαρκούν λίγο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου