Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Σούπερ Καπ Πορτογαλίας: Σαφές φαβορί αλλά με ελλείψεις, συντριπτική παράδοση

Μονός τελικός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Πόρτο και την κυπελλούχο Ακαδέμικα. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ισχύει ο κανονισμός της παράτασης και των πέναλτι.


Περισσότερα »

Σούπερ Καπ Ιταλίας..

Υπό τη σκιά της τιμωρίας του Αντόνιο Κόντε για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες διεξάγεται στο Πεκίνο ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι. Χωρίς Κιελίνι, Κάσερες, Ισλα οι πρωταθλητές.

  •  To Footballista θα έχει  Live Stream με την Έναρξη του αγώνα (15:00)

Περισσότερα »

1-2 της Τουρκίας στα 1500μ!

Οι αθλήτριες της Τουρκίας, Αλπτεκίν Τσακίρ και Γκαμζέ Μπουλούτ, κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στα 1500 μέτρα, αφήνοντας πίσω τους τις Αφρικανές και τις Ρωσίδες.


Μία εξαιρετική κούρσα με ιδανική τακτική έτρεξαν οι Τουρκάλες Αλπτεκίν Τσακίρ και Γκαμζέ Μπουλούτ, που κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τα μεγάλα ονόματα των 1500 μέτρων, κατακτώντας το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Η Τσακίρ έκανε χρόνο 4:10.23, ενώ η Μπουλούτ 4:10.40. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαριάμ Γιουσούφ Τζαμάλ από το Μπαχρέιν με 4:10.74.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Οι Μπαχάμες νίκησαν τις ΗΠΑ!

Η τετράδα από τις Μπαχάμες νίκησε στην τελική ευθεία τους Αμερικανούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 4x400 μέτρα! Στην τρίτη θέση το Τρίνινταντ & Τομπάγκο.


Με τον Ραμόν Μίλερ να κάνει ένα εκπληκτικό τελευταίο 400άρι και να προσπερνά σαν σταματημένο τον Άντζελο Τέιλορ, οι Μπαχάμες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 4x400 μέτρα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις ΗΠΑ.

Μία ακόμα χώρα από την Καραϊβική, το Τρίνινταντ & Τομπάγκο, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, προσπερνώντας στα τελευταία μέτρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη Ρωσία.
  • Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Μπαχάμες 2:56.72
2. ΗΠΑ 2:57.05
3. Τρίνινταντ & Τομπάγκο 2:59.40
4. Μεγάλη Βρετανία 2:59.53
5. Ρωσία 3:00.09
6. Βέλγιο 3:01.83
7. Βενεζουέλα 3:02.18
8. Νότιος Αφρική 3:03.46
Κούβα δεν τερμάτισε

 Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

Με παγκόσμιο ρεκόρ οι Αμερικανίδες!

Οι ΗΠΑ τερμάτισαν πρώτες με νέο παγκόσμιο ρεκόρ 40.82 στα 4x100 μέτρα και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερες οι Τζαμαϊκανές και τρίτη η Ουκρανία.


Το δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ στα αγωνίσματα του στίβου στο Λονδίνο ήρθε από τις Αμερικανίδες στα 4x100 μέτρα.
Η τετράδα των Μάντισον, Φίλιξ, Νάιτ και Τζέτερ έτρεξε την απόσταση σε 40.82, διαλύοντας το ρεκόρ της Ανατολικής Γερμανίας με 41.37 από το 1985.

Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι Τζαμαϊκανές με νέο εθνικό ρεκόρ 41.41, ενώ τρίτη ήταν η Ουκρανία με 42.04, που επίσης αποτελεί εθνικό ρεκόρ.
  • Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. ΗΠΑ 40.82
2. Τζαμάικα 41.41
3. Ουκρανία 42.04
4. Νιγηρία 42.64
5. Γερμανία 42.67
6. Ολλανδία 42.70
7. Βραζιλία 42.91
Τρίνινταντ & Τομπάγκο δεν τερμάτισε

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Δίνει Παρκ για Μιραλάς η Άρσεναλ!

Τον Τσου-Γιουνγκ Παρκ ετοιμάζεται να προσφέρει ως αντάλλαγμα η Άρσεναλ στο «πακέτο» της πρότασής της, για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό.


Ο Βέλγος επιθετικός των Πειραιωτών φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα του Αρσέν Βενγκέρ και θέλει να τον εντάξει από αυτό το καλοκαίρι στο δυναμικό των Λονδρέζων. Εκτός όμως από χρηματικό αντάλλαγμα, φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει και τον Νοτιοκορεάτη Παρκ, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Ο 27χρονος επιθετικός άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Αλσατό τεχνικό και παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα περιζήτητος στην Αγγλία, προτιμάει να τον προσφέρει στο... πιάτο των «ερυθρολεύκων», για χάρη του Μιραλάς.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Κόμπε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι"

Ο σταρ των Λέικερς Κόμπε Μπράιαντ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ματς με την Αργεντινή και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

  • Οι δηλώσεις του Κόμπε Μπράιαντ:
"Κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντι στην Αργεντινή.
Ήμασταν πολύ υπομονετικοί. Και προσπαθήσαμε να τους βάλουμε μέσα στο καλάθι. Έχουμε πολλά παιδιά σε αυτή την ομάδα τα οποία είναι "ζεστά" έτοιμα να "σκοτώσουν" την αντίπαλη άμυνα.

Και εγώ και ο Κέβιν Ντουράντ και ο Καρμέλο Άντονι με τα σουτ μας ανοίξαμε τη άμυνα των αντιπάλων. Λοιπόν, είμαστε ενθουσιασμένοι για τον τελικό. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι από το Λας Βέγκας μέχρι σήμερα. Αντιμετωπίζουμε εδώ στο Λονδίνο την  Ισπανία και το συναίσθημα είναι συναρπαστικό.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Ηττήθηκε ο Νικολαΐδης αλλά ελπίζει

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν κατάφερε να προκριθεί στους προημιτελικούς των +80 κιλών του τάε κβο ντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου ηττήθηκε 7-3 από τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, σε αγώνα για την προκριματική φάση της κατηγορίας. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Τανρικουλού πήρε το «εισιτήριο» για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοκορεάτη «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Ντονγκμίν Τσα.

Από την πλευρά του, ο Νικολαΐδης θα περιμένει πλέον να φτάσει ο Τούρκος «ασημένιος» Ολυμπιονίκης των -80 κιλών της Αθήνας στον τελικό, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπεσάζ.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »