Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μπολτ παίζει σε φιλικό Μάντσεστερ-Ρεάλ!

Tο όνειρο του Γιουσέιν Μπολτ να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί, με αντίπαλο μάλιστα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε λεπτομέρειες.


Ο Γιουσέιν Μπολτ αποτελεί φανατικό θαυμαστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και χρόνια και στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Φούλαμ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο "Ολντ Τράφορντ", με τον "βασιλιά των σπριντ" να έχει μάλιστα και συνάντηση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε εκείνο το ματς οι οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" ζήτησαν μέσω ευρηματικών συνθημάτων από τον 70άχρονο τεχνικό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μπολτ και φαίνεται πως θα γίνει τελικά το χατήρι του Τζαμαϊκανού υπερπρωταθλητή αλλά και του κόσμου.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Φέργκιουσον, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ("Inside") άφησε να εννοηθεί ότι το πιθανότερο είναι να φορέσει την κόκκινη φανέλα ο Μπολτ σε φιλικό απέναντι σε Θρύλους της Ρεάλ που θα διεξαχθεί το 2013.


"Ο Γιουσέιν είναι μεγάλος θαυμαστής της Γιουνάιτεντ. Είναι ενδιαφέρον το ότι λέει πως θα ήθελε να παίξει σε ένα φιλανθρωπικό ματς.

Θα ήταν κάτι το υπέροχο και την επόμενη χρονιά που θα παίξουμε ξανά με τους Θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθει μαζί μας και να δούμε πως θα τα πάει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Σκωτσέζος τεχνικός πόνταρε χρήματα στον Γιουσέιν Μπολτ ότι θα αναδειχτεί χρυσός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα.

"Θα πρέπει να τον ευχαριστήσω επειδή ήταν το μεγαλύτερο στοίχημά μου. Ο Μπολτ είχε απόδοση 4/5 να κερδίσει και τις δύο κούρσες μία εβδομάδα πριν την έναρξη των Αγώνων. Ήταν ένα υπέροχο κερδισμένο στοίχημα".

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Πρόταση-βόμβα για τον Νεϊμάρ!

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε να κάνει το "μπαμ" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αποκτώντας από τη Σάντος τον Νεϊμάρ, έκανε η αγγλική "Sun". Διαβάστε αναλυτικά.


Όπως αποκάλυψε το αγγλικό μέσο, οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέθεσαν άκρως δελεαστική πρόταση ύψους 38.000.000 λιρών (σχεδόν 48.000.000 ευρώ) ώστε να τον αποκτήσουν άμεσα από τη Σάντος, με τον 20άχρονο επιθετικό να εκφράζει την επιθυμία για παραμονή στην πατρίδα μέχρι και το 2014 που θα φιλοξενηθεί το Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Η ίδια πηγή υπογραμμίζει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και θα επιστρέψει με νέα πρόταση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου "κάτι που κάνει ακόμα πιο αμφίβολη τη θέση του Γουέιν Ρούνεϊ μέσα στην ομάδα".

Να σημειωθεί ότι μετά την αποτυχία της Γιουνάιτεντ να "πείσει" τον Νεϊμάρ να μετακομίσει στο Νησί, η μετακίνηση του Σέρχιο Αγκουέρο από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Σίτι (2011) παραμένει ακόμα η ακριβότερη μεταγραφή παίκτη στο Νησί.

Πηγή: Sport24.GR

Περισσότερα »

"Ξέρουν στην Βιγιαρεάλ πως να συμπεριφέρονται"

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Βιγιαρεάλ μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.


Τα "κίτρινα υποβρύχια" διεύρυναν το αήττητο τους (2-1-0) επικρατώντας της Γκουανταλαχάρα με 2-1.
Ο τελειομανής Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά παρά τη νίκη εμφανίστηκε ανικανοποίητος.

"Όταν νικάς, τα λάθη δεν φαίνονται. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κάθε εβδομάδα εάν ανεβάζουμε σταδιακά την απόδοση μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο περιμένει ο κόσμος. Γνωρίζουμε πως είμαστε μία ομάδα που πρέπει να προβιβασθεί και θα πρέπει να γίνει σωστά".

Ο Σουηδός στόπερ αναφέρθηκε στην δική του απόδοση αλλά και στην επικοινωνία του με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ.
"Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα, όμως ακόμη δεν έχω φτάσεο στην κατάσταση που θα επιθυμούσα.

Νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμαι σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά βελτιώνομαι διαρκώς. Η Βιγιαρεάλ είναι ένας σοβαρός σύλλογος με εντυπωσιακές εγκατάστασεις, όπου γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται από το ξεκίνημα στους ποδοσφαιριστές της".

Ο Μέλμπεργκ μίλησε και για το μεταγραφικό "φλερτ" με την Λεβάντε.

"Όποιος λέει πώς ήμουν πολύ κοντά στην Λεβάντε δεν είναι αλήθεια. Υπήρχε ενδιαφέρον, όμως προτίμησα να έρθω στη Βιγιαρεάλ και είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου".

Την επόμενη εβδομάδα η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο την Πονφεραντίνα, διοργάνωση όπου σύμφωνα με τον Μέλμπεργκ μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του.

"Είναι ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρόκειται για εντελώς διαφορετική διοργάνωση, όμως ιδιαίτερα συναρπαστική.
Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".  
Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ σημείωσε ο Χρίστιαν Κιρόφσκι της Ιρόνι Ραμάτ Χασάρον στην αναμέτρηση με τη Χάποελ Άκρε για την πρώτη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος.


Εκπληκτικό γκολ με ανάποδο ψαλίδι από G.Pavlidis

Το ρολόι σημάδευε το 66ο λεπτό και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, όταν οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ από τα δεξιά και η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε.
Η μπάλα πήρε ύψος και ο Σκοπιανός άσος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία τελικά επικράτησε 3-1.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Tρέμουν για το γόνατο του Αγουέρο

Αποφασισμένος να πάρει το ρίσκο και να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Εθνικής Αργεντινής με το Περού για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατο παρουσιάζεται ο Σέρχιο Αγουέρο. 


Η ομάδα του Αργεντίνου στράικερ, η Μάντσεστερ Σίτι, αγωνιά για την υγεία του παίκτη της και κάνει ότι είναι δυνατόν για να ματαιώσει τη συμμετοχή του, όμως ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι θα εξαντλήσει τις δυνατότητες για να αγωνιστεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της Σίτι έχουν προγραμματίσει να περάσουν τον Αγούερο από αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή του ενώ ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε την κλήση του παίκτη του στην Εθνική ομάδα της χώρας του ως "γελοία κίνηση".

Την τελική απόφαση, όπως και να έχει, θα την πάρουν οι γιατροί της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής. 

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

"Ζω με το παραπληγικό επίδομα"

Αν δεν είναι υπέρβαση να σηκώνεις 232 κιλά με ένα επίδομα παραπληγικού τότε τι είναι. Ο Παύλος Μάμαλος ο χάλκινος παραολυμπιονίκης του Λονδίνου στην Άρση Βαρών μιλά στο contra.gr  για την προσπάθειά του, για την προπόνηση με φαξ αλλά και την μεγάλη επιθυμία του. 


Είναι 41 χρονών ζει με ένα επίδομα παραπληγικού ο προπονητής του τον κοουτσάρει απο την ...Θεσσαλονίκη αλλά ο Παύλος Μάμαλος δεν το βάζει κάτω. «Ετοιμάζομαι για το Ριο ντε Τζανέιρο. Για να δείξω τι αξίζει η Ελλάδα, τι αξίζει ο Μάμαλος».

Δεν έχει περάσει ούτε ένα εικοσιτετράωρο από την στιγμή που με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος ο παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών φώναζε απο το βάθρο «για την Ελλάδα» κι ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει πως έχασε το χρυσό μετάλλιο.

«Τα κιλά που σήκωσε ο πρώτος  (241) τα έχω κάνει στις προπονήσεις. Την ώρα όμως της προσπάθειας σα να μπήκε ένα άσπρο σύννεφο στο κεφάλι μου και δεν θυμάμαι τίποτα . Δεν έβλεπε ούτε τη μπάρα ,χάθηκα. Ήταν σα να σήκωνα ένα τόνο. Δεν πειράζει θα προσπαθήσω στο Ρίο» υπόσχεται ο Παύλος που ήταν ασημένιος στο Πεκίνο πριν τέσσερα χρόνια.
  • Προπόνηση με φαξ
Ο δρόμος για να φτάσει στο δεύτερο παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του ωστόσο μόνο εύκολος δεν ήταν . «Κάνουμε μόνοι μας και με την βοήθεια του προέδρου μας ότι μπορούμε για να προετοιμαστούμε. Ο προπονητής μου ο Δημήτρης Ιωαννίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μου στέλνει το πρόγραμμα με φαξ για να προπονηθώ. Ζω με ένα παραπληγικό επίδομα και καταλαβαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Ο Παύλος επιστρέφοντας στην Αθήνα περιμένει κάτι που θα του επιτρέψει να συνεχίσει την προσπάθειά του για τη Βραζιλία. «Περιμένω να διοριστώ. Να έχω μια δουλίτσα για να ζήσω και να προπονούμαι όπως πρέπει. Το άθλημα το αγαπώ πολύ αλλά τα πράγματα γίνονται κάθε μέρα και πιο δύσκολα».
  • Ακούει κανείς απο την Πολιτεία ;  

 Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Αποφασίζει ο Σαββίδης για μεταγραφή

Στο.. χέρι του Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εντοπιστεί και είναι ελεύθερος, ενώ αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.


Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Γιώργος Δώνης έχει πολύ λίγα «όπλα» στα χέρια του και όταν λείπουν από το βασικό σχήμα κάποιες βασικές μονάδες, τότε υπάρχει πρόβλημα. Η ανάγκη για ενίσχυση ιδίως σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι είναι εμφανής και δεν θα μπορούσε να είχε ξεφύγει της προσοχής των Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη, οι οποίοι μάλιστα έχουν ήδη συγκεκριμένο στόχο για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτός αφορά σε παίκτη που αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός, που μάλιστα έχει μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θεωρώντας επιπλέον πως είναι σε θέση να μπει άμεσα στην ομάδα και να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Βέβαια κάποια κίνηση δεν έχει υπάρξει ακόμα, αφού αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που δώσει το «ok» ο Ιβάν Σαββίδης. Το αν δώσει την έγκρισή του ο ομογενής επιχειρηματίας θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, όμως τα χρονικά περιθώρια έχουν πλέον στενέψει πολύ. 

Συν τοις άλλοις το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει επικεντρωθεί στην εξυγίανση της ΠΑΕ, ώστε να μπουν τα οικονομικά του συλλόγου σε μία «τάξη», δεν συνηγορεί στο ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η μεταγραφή.

Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Ελεύθεροι και... ωραίοι

Μία... ντουζίνα παίκτες που αγωνίζονταν σε κάποια από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι αυτή την στιγμή ελεύθεροι και θα μπορούσαν -δυνητικά- να αποτελέσουν στόχους ελληνικών ομάδων.

 
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού να έχει τελειώσει εδώ και πέντε ημέρες, ωστόσο η παράταση που έχει δώσει η ΕΠΟ για την απόκτηση «άνεργων» ποδοσφαιριστών, αφήνει «παράθυρο» για την περαιτέρω ενίσχυση των ομάδων.

Όσο για τους παίκτες που έχουν μείνει στο... ράφι; Αρκετοί και μάλιστα ηχηρά ονόματα, όπως παρουσιάζονται στο θέμα του «Goal», που μέχρι πριν από μερικό διάστημα ήταν και παντελώς απλησίαστοι, για τα δεδομένα πάντα των ελληνικών συλλόγων. 

Αυτή την στιγμή βέβαια και υπό τον φόβο να μπουν από τις 15 Σεπτεμβρίου οριστικά στο... ταμείο ανεργίας, όσοι έχουν τα κατάλληλα «μέσα» (φυσικά το ρευστό) μπορούν να ελπίζουν έστω και σε ένα... καθυστερημένο «μπαμ».

Από εκείνους που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι ο Mίκαελ Μπάλακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ επίσης αξιοπρόσεκτη, είναι η περίπτωση του Τζιανλούκα Ζαμπρότα, που αποτελεί παρελθόν από την Μίλαν. Μαζί με αυτούς και ο Τζον Κάριου, που έχει «παίξει» πλείστες όσες φορές στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και κατά κοινή ομολογία μόνο το πορτοφόλι των «ερυθρόλευκων» θα μπορούσε να φέρουν κάποιον από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην ίδιο... τοπ επίπεδο και ο Ρόιστον Ντρέντε, για τον οποίο επίσης αναφέρθηκε ενδιαφέρον των Πειραιωτών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Ολλανδός άσος ανήκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία είχε δοθεί πέρυσι δανεικός στην Εβερτον, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν έχει ομάδα.
 

Επίσης αξιόλογο όνομα αυτό του Τιμ Μπορόβσκι. Ο 32χρονος Γερμανός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Βέρντερ και αναμφίβολα θα ήταν πολυτέλεια για την Σούπερ Λιγκ.
Άλλοι άνεργοι παίκτες αυτό το διάστημα, με επίσης πολύ καλό όνομα είναι και:

* ο Ιταλός αμυντικός Φάμπιο Γκρόσο που έφυγε από τη Γιουβέντους.
* ο 25χρονος Πολωνός πρώην αμυντικός της Βέρντερ Σεμπάστιαν Μπένις, βασικός με την εθνική του στο πρόσφατο Euro.
* o Αυστραλός Χάρι Κιούελ που πέρυσι έπαιζε σε ομάδα της πατρίδας του.
* ο Γερμανός αμυντικός χαφ Τόμας Χιτσλσμπέργκερ που έφυγε από τη Βόλφσμπουργκ.
* ο Γάλλος επιθετικός Σιναμά Πονγκόλ που δεν ανήκει πια στη Σπόρτινγκ.
* ο Ιταλός μέσος Μάρκο Μαρκιόνι που έπαιζε στη Φιορεντίνα.
* οι Αγγλοι Εμιλ Χέσκι και Νάιτζελ Ρίο Κόκερ που έφυγαν από Αστον Βίλα και Μπόλτον αντίστοιχα.
* ο Γάλλος Εντουάρντ Σισέ που δεν ανήκει πια στην Οσέρ, όπως και ο 35χρονος συμπατριώτης του αμυντικός Μικαέλ Σιλβέστρ με «ένσημα» σε Ρεν, Ιντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ και Βέρντερ.
  • Οι πιο προσιτοί
Εκτός βέβαια από τους... -σχεδόν- απλησίαστους, υπάρχουν και κάποιοι που θα φάνταζε πιο «γήινο» σενάριο, το να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Δανός αμυντικός Περ Κρόλντρουπ που αποδεσμεύτηκε από την Φιορεντίνα είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση, μαζί με τον Ταλ Μπεν Χάιμ, που έχει μακρά θητεία στην Αγγλία (Μπόλτον, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Σάντερλαντ, Πόρτσμουθ, Γουέστ Χαμ). 

Παράλληλα από την Πόρτσμουθ η οποία υποβιβάστηκε στην League 1, έμεινε ελεύθερος και ο Νιγηριανός επιθετικός Νουάνκο Κανού.
Από εκεί και πέρα συναντάμε ονόματα όπως αυτά του 29χρονου Καμερουνέζου μέσου Σόμεν Τσόγι, όπως και ο Νιγηριανός επιθετικός Νουάνκο Κανού. 

Ελεύθεροι επίσης είναι ο στόπερ Πασκάλ Τσιμποντά (Χάβρη, Μπαστιά Γουίγκαν, Τότεναμ, Σάντερλαντ, Μπλάκμπερν, ΚΠΡ, Ντόνκαστερ), ενώ αποδεσμεύτηκε από την Φράιμπουργκ ο 30χρονο Γερμανός δεξιός μπακ Αντρέας Χίνκελ και ο πασίγνωστος από την καριέρα του σε Αμβούργο, Μπάγερν (κυρίως εκεί) και Γιουβέντους, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ενώ χωρίς ομάδα, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Λιλ, είναι και ο Πολωνός επιθετικός Ιρενέους Γέλεν.

Αξιόλογοι επιθετικοί που επίσης δεν έχουν δουλειά είναι ο Νιγηριανός επιθετικός Τζούλιους Αγκαχόουα και ο Ολλανδός Ρομέο Καστελέν, με τον Σελίφ Ντιαό που έφυγε από την Στόουκ να είναι επίσης άνεργος. Το ίδιο ισχύει και για τον 25χρονος Βέλγο δεξιό οπισθοφύλακα Αντονι Βάντεν Μπόρε (Αντερλεχτ, Φιορεντίνα, Τζένοα, Πόρτσμουθ, Γκενκ).

Όσοι για το φινάλε, υπάρχουν οι... βετεράνοι από την Ισπανία, Πέδρο Μουνίτις, Χαβιέρ Φαρινός αλλά και οι πολύ νεότεροι Λουίς Μοράν, Ασιέρ Δελ Ορνο, Ουστάριτς, Χουάνμα και Σάλβα Μπαγέστ. Επιπλέον δύο 35χρονοι Αυστριακοί τερματοφύλακες, ο Αλεξ Μάνινγκερ και ο γνωστός μας Γιούργκεν Μάχο, αποδεσμεύτηκαν αυτό το καλοκαίρι από Γιουβέντους και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους τους «δικούς μας», οι οποίοι είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Γιώργο Καραγκούνη, Γιάννη Αμανατίδη, Κώστα Χαλκιά, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη αλλά και τους δοκιμασμένους στην Ελλάδα Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, Λουίς Μπόα Μόρτε, Ντουντού Σεαρένσε, Ιγκόρ Μπίσκαν και Ρούντολφ Σκάτσελ.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

«Κριστιάνο φέρε 150 εκ. και φύγε»!

Θυμωμένος και προδομένος νιώθει ο Φλορεντίνο Πέρεθ από την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα φέρεται να του ζήτησε να φέρει πρόταση ύψους 150 εκ. ευρώ για να φύγει!


«Γιατί βγήκες τώρα που έχουν τελειώσει οι μεταγραφές να δηλώσεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος και όχι μια εβδομάδα νωρίτερα;», ήταν τα λόγια του προέδρου των πρωταθλητών Ισπανίας και όπως τονίζει το δημοσίευμα, με αυτή την ατάκα του έδειξε ουσιαστικά την... πόρτα της εξόδου, αφού του τόνισε ότι η Ρεάλ είναι πάνω από πρόσωπα.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, αν και ο ίδιος ο Ρονάλντο διέψευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ότι ο λόγος της δυσαρέσκειάς του είναι οικονομικός, στην ιβηρική χερσόνησο εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο CR7 θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο από την Ρεάλ.

Μάλιστα αυτό που τονίζεται είναι ότι σε περίπτωση που ο διεθνής άσος είχε εκφράσει νωρίτερα την δυσαρέσκειά του, πριν δηλαδή κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα αποτελούσε ήδη παρελθόν από την «βασίλισσα». Παράλληλα ο Πέρεθ φέρεται να είπε στον Ρονάλντο να φέρει πρόταση που να φτάνει στα 150 εκ. ευρώ για να φύγει, αφού με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουν να γίνουν σημαντικές μεταγραφές με παίκτες που θα... πετούσαν την σκούφια τους για να φορέσουν την φανέλα του συλλόγου.

Θα πρέπει πάντως να συμπληρώσουμε από εκεί και πέρα ότι σε σημερινό της δημοσίευκα η εφημερίδα «Marca» κάνει λόγο και για τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στο μεγάλο αστέρι της ομάδας του, ώστε να μάθει τι ακριβώς είναι αυτό που τον απασχολεί.

«Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό», φέρεται να του είπε αρχικά ο «special one» και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θέλεις να έχεις την αγάπη της ομάδας.
Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις (σ.σ είναι στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014).
  • Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε».

Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Δυσφορία από Πατέρα!

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Νικόλα Πατέρα εξέφραζαν την δυσφορία του πρώην προέδρου για δημοσιεύματα αναφορικά με την μισθοδοσία στελεχών και έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.


Οι πολυμετοχικές... πληγές δεν έχουν κλείσει στον Παναθηναϊκό και πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα συνεχίζουν να ρίχνουν νερό στον μύλο της διχόνοιας. Αφορμή αυτή την φορά ήταν τα δημοσιεύματα για τη μισθοδοσία στελεχών επί προεδρίας του Νικόλα Πατέρα που προέκυψαν από το ενημερωτικό δελτίο, τα οποία έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του νταμπλ.

Από το περιβάλλον του
Πατέρα εκφραζόταν έντονη δυσφορία αλλά και απορία και λεγόταν πως «πλην του Στέφανου Ησαΐα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της».


Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως το τεράστιο ποσό που αναφέρεται ως η αμοιβή του Κώστα Αντωνίου δεν είναι για το τρίμηνο της επιστροφής του(9/10-12/10) αλλά για τα χρήματα που πήρε κατά την διάρκεια της διετίας που ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Μήνυμα πρόκρισης από Σάντος ενόψει προκριματικών

Έναν νέο κύκλο ανοίγουν οι αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας για την Εθνική σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θέλησε να περάσει το συγκεκριμένο μήνυμα στους διεθνείς, δίνοντας παράλληλα σύνθημα πρόκρισης ενόψει των αγώνων με Λετονία και Λιθουανία.


«Είναι σημαντικά τα πρώτα ματς που δίνουμε και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη που έχουμε κάνει σε αντίστοιχα ματς στο παρελθόν», τόνισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός στους διεθνείς - αφού τους επισήμανε τις παγίδες που κρύβουν τα δύο επίσημα ματς σε ομιλία του στο ξενοδοχείο- για να συμπληρώσει:

«Ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ομάδα μας. Μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Παράλληλα, ο Σάντος με συνεχόμενα τετ-α-τετ επιχειρεί τις δύο αυτές ημέρες που έχει συγκεντρωθεί το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, να μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα στους νέους, αλλά και να κρατήσει σε… εγρήγορση τους… παλιούς, προετοιμάζοντας έτσι όλους εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά…

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Έφαγαν ντρίπλα για... Όσκαρ, Ραμίρες και Μαρσέλο! (video)

Τις τεχνικές του αρετές «ξεδίπλωσε» για ακόμα μία φορά ο Βραζιλιάνος Όσκαρ, όταν στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας «άδειασε» για... πλάκα τους Ραμίρες και Μαρσέλο!


Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Τσέλσι είναι ο Βραζιλιάνος Όσκαρ, ο οποίος δεν χάνει σε κάθε ευκαιρία να δείχνει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο!
Στην προπόνηση της «Σελεσάο» κατέβασε τη μπάλα με άψογο κοντρόλ και όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους Ραμίρες και Μαρσέλο, του προσπέρασε με μία καταπληκτική ντρίπλα!
  • Δείτε το βίντεo

Πηγή: OnSports.GR

Περισσότερα »

Παρελθόν ο Ιωαννίδης από τον Πιερικό

Ο συνεργάτης του Νίκου Γκουλή στον Πιερικό, Τάσος Ιωαννίδης παραιτήθηκε.


Σε αναζήτηση βοηθού προπονητή βρίσκεται η ομάδα της Κατερίνης, καθώς ο Τάσος Ιωαννίδης παραιτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί.
Ο Τάσος Ιωαννίδης βρισκόταν από τον Μάιο στον Πιερικό και για κάποιο διάστημα ήταν υπηρεσιακός προπονητής όταν αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Τετράχρονος... θαυματουργός τερματοφύλακας (Video)

Είναι μικρός και... θαυματουργός αφού σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ο Καϊχούν Ξου δείχνει ότι έχει το ταλέντο να κάνει σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας.


Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πραγματικά ο πιτσιρικάς είναι σε θέση να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αν και το γεγονός ότι κατάγεται από την Κίνα, μια χώρα χωρίς μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο αποτελεί το μοναδικό μειονέκτημα. Ο πατέρας του μικρού, πάντως, δηλώνει αποφασισμένος να κάνει όλα όσα απαιτούνται για να φέρει τον 4χρονο στην Ευρώπη και ήδη στέλνει βίντεο με τα κατορθώματά του σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
  • Δείτε τα βίντεο


  •  

Περισσότερα »

Χάβος τέλος για τη Βέροια!

Αν και ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς, η θητεία του Μάκη Χάβου στη Βέροια είχε πολύ μικρή διάρκεια, καθώς το βράδυ της Τρίτης (04/09) ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η λύση της συνεργασίας με τον Μακεδόνα προπονητή και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.


«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ιωακείμ Χάβο, όπως και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι αρχικές πληροφορίες θέλουν ως αιτία του διαζυγίου μια έντονη διαφωνία που κατέληξε σε λογομαχία ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον 43χρονο προπονητή!

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Μισό... ΠΑΟΚ θα προπονεί ο Δώνης!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά δώδεκα απουσίες θα έχει ο Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Τετάρτης, αφού διεθνείς και τραυματίες μειώνουν, προσωρινά, σημαντικά το ρόστερ του «Δικέφαλου του Βορρά».


Στις προπονήσεις επιστρέφουν την Τετάρτη (5/9) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι της Δευτέρας (3/9) κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο δύσκολο θα είναι το έργο του Γιώργου Δώννη.

Ο Έλληνας τεχνικός δε θα μπορεί να υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη, Έτο, Γκαρσία, οι οποίοι παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουμάλο, Λαζάρ, Σταφυλίδης, Πέλκας, Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης και Κάτσε, έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Στο σύνολο, δώδεκα θα είναι οι ποδοσφαιριστές που δε θα μπορεί να υπολογίζει ο Δώνης, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αφού θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διακοπή, ωστόσο, μάλλον θα είναι... βάλσαμο για τον ΠΑΟΚ, αφού και οι τραυματίες θα επανέλθουν σταδιακά, ενώ και η ομάδα θα δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της, αυτές που στοίχισαν στα ματς με Ραπίντ Βιέννης και Ατρόμητο.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »

Κρούση Πλατανιά σε Ίβιτς

Για την απόκτηση του Βλάνταν Ίβιτς κινούνται τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Πλατανιά.


Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανιών θέλουν να κλείσουν την ενίσχυση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και το όνομα του Σέρβου άσου μοιάζει… ιδανικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal».

Για τον λόγο αυτό, οι νεοφώτιστοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον έμπειρο ποδοσφαιριστή και βρίσκονται εν αναμονή της απάντησής του, γνωρίζοντας πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί. Η πρόταση του Πλατανιά αγγίζει τα 100.000 ευρώ, ποσό που είναι πολύ κάτω από τις απολαβές του παίκτη όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, όπου αμειβόταν με το ποσό των 400.000 ευρώ ετησίως.

«Όπλο» του συλλόγου αποτελεί το γεγονός πως ο Βλάνταν Ίβιτς είναι εκτός ομάδας και αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική του… στέγη, ενώ υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Ιανουάριο.

Πηγή:  OnSports.GR

Περισσότερα »