Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Granada CF vs. Real Madrid Live HD


Channel : Canal + Liga HD
Link :  Here

Περισσότερα »

FC Barcelona vs. Espanyol Live HD


Channel : Sport 1 HD
Link :  Here

Περισσότερα »

Super Match !


Σπουδαίο παιχνίδι στο Emirate Stadium με την Arsenal να προηγείτο νωρίς μόλις στο 2’ με εκληκτικο goal του Benayoun ανατροπή στο score με την σκληροτράχηλη Norwich να δηλώνει παρόν Score  ημιχρόνου 1-2.


Εκ νεου ανατροπη από τη μερια τις Arsenal με το κοντερ 10’ λεπτα πριν το τελος να γράφει 3-2…Ο Morrison όμως δεν είχε πει την τελευταια λεξη και ισοφαριζει στο 84’ σε 3-3 παιχνιδι κολαση με την Arsenal να χάνει ακομα μερικες ευκαριες για να παρει το παιχνιδι στις καθυστερησεις.

Περισσότερα »

Arsenal vs Norwich Live -HD-


Σε λιγα λεπτα θα εχετε την Ευκαιρια να παρακολουθησετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε εικονα Υψηλης Ευκρινειας την αναμέτρηση της ARSENAL με την NORWICH !!!


Μείνετε συντονισμένοι !!!

Channel : Sport 1 Russia HD
Link :  Here

Περισσότερα »

Στοιχημα Ημερας !!

Καλησπερα στους Αναγνωστες και ολους τους φιλους και φιλες που επισκεπτονται καθημερινα το Blog.


Εχω επιλεξει για σημερα 7 παιχνιδια σε ενα συστημα 4-5-6-7 με Αθροισμα σε ΟΠΑΠ μετα βιας 106 , ενω στην κορυφαια Εταιρια Στοιχηματισμου ΒΕΤ365 το Αθροισμα ειναι 216 !!!


Επιλογες
  • Λετσε vs Φιορεντινα . 1 -Fail-
  • Μπερτον vs Μπαρνετ. 2 -Win-
  • Τιγκρε vs Ουνιον ντε σαντα φε. 1 -Win-
  • Σουντβαλ vs Χελσινσμπορκ. 2 -Win-
  • Ακαδεμικα vs Σετουμπαλ. 1 -Win-
  • Μπρεσια vs Βαρεζε. 1 -Fail-
  • Νεουσταντ vs Στουρμ Γκρατς. 2 -Fail-
Αξια Δελτιου: 19.20 €
Κερδος  ΒΕΤ365: 800 €
Κερδος ΟΠΑΠ: 483 €

Κερδος 4αδας: 8

Περισσότερα »

"Καυτή" νύχτα Μπαλοτέλι με 4 συνοδούς!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέλεξε να περάσει μία βραδιά με τέσσερις γυναίκες για να "παρηγορηθεί" μετά το χωρισμό του με τη Ραφαέλα Φίκο! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Η Ραφαέλα Φίκο έδωσε "τα παπούτσια στο χέρι" στον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τις αποκαλύψεις για τη μυστική σχέση του με την ιερόδουλη Τζένι Τόμπσον αλλά και την Χλόι Έβανς, και φαίνεται πως ο "Σούπερ Μάριο" αποφάσισε να βρει παρηγοριά σε ξένες αγκαλιές.


Για την ακρίβεια σε... αρκετές αγκαλιές, με την εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει πως τρεις ημέρες πριν από το ματς-τίτλου για τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ (6/5), ο 21χρονος επιθετικός διοργάνωσε πάρτι σπίτι του προσκαλώντας και τέσσερις "συνοδούς πολυτελείας" για να του κάνουν συντροφιά.

Σύμφωνα με τον εν λόγω μέσο, ο Μπαλοτέλι κάλεσε το γραφείο συνοδών "McKenzies" (κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2007 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φωνάζοντας τότε πέντε συνοδούς σπίτι του) και ζήτησε τέσσερις κοπέλες, με το πάρτι του να κρατάει έξι ώρες και την κάθε συνοδό να αμείβεται με κάτι λιγότερο από 250 λίρες.

"Το γραφείο έστειλε τέσσερις συνοδούς στο σπίτι του Μάριο αργά τη νύχτα. Είχαν ένα τρομερό πάρτι με εκείνον και τους φίλους του"

"Οι κοπέλες συνήθως δεν εργάζονται μετά τις 2 το πρωί. Έκαναν όμως μία εξαίρεση σε αυτή την περίπτωση επειδή επρόκειτο για διάσημο πελάτη"

"Μία από τις κοπέλες έφυγε γύρω στις 5 το πρωί όμως οι υπόλοιπες πήγαν στην παράταση και έφυγαν ώρες αργότερα"

"Ο Μάριο έχει πισίνα και είμαι σίγουρος ότι πέρασαν καλά", δήλωσε στην εφημερίδα πηγη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της"

Περισσότερα »

Κόντρα Μουρίνιο-Βιλανόβα από το... 1998!

Ζοζέ Μουρίνιο και Τίτο Βιλανόβα δεν άνοιξαν για πρώτη φορά λογαριασμούς πέρυσι αλλά πριν από 14 χρόνια... Τότε που ο Βιλανόβα γινόταν ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε ομάδα του "special one"! Διαβάστε λεπτομέρειες.


Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι γεμάτος από (σατανικές) συμπτώσεις όμως η τελευταία που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.


Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Segre" ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα από τη νέα σεζόν, Τίτο Βιλανόβα, έχει ένα ξεχωριστό παρελθόν με τον τεχνικό της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ήταν εκείνος ο παίκτης που είχε σκοράρει το πρώτο γκολ απέναντι σε ομάδα του Μουρίνιο.

Ο λόγος για την αναμέτρηση Γέιδα-Μπαρτσελόνα που έλαβε χώρα στις 24 Μαρτίου του 1998 στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Καταλωνίας. Σε εκείνο το ματς ο 29χρονος τότε Βιλανόβα αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γέιδα, ενώ ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Φαν Γκάαλ είχε αφήσει τον βοηθό του Ζοζέ Μουρίνιο να κοουτσάρει από τον πάγκο.


Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν με σκορ 2-1 και προκρίθηκαν στον τελικό, όμως στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε τον Βιλανόβα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ των ηττημένων, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86ο λεπτό!


Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Φαν Γκάαλ δεν πήγε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και παραχώρησε τη θέση στον Μουρίνιο από τη στιγμή που είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στο ματς, με τον Πορτογάλο να δηλώνει:


"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλους. Παίξαμε με μεγάλο επαγγελματισμό για να φτάσουμε στον τελικό του καταλανικού Κυπέλλου, βάζοντας μάλιστα παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής", δήλωσε ο Μουρίνιο.


Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, οι δύο άνδρες τα ξαναείπαν και μάλιστα έντονα στον περυσινό ισπανικό Σούπερ Καπ (εκεί που έμεινε στην ιστορία η κίνηση του Μουρίνιο να βάλει το δάχτυλό του στο μάτι του Βιλανόβα), ωστόσο όλοι ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια με πρωταγωνιστές Μουρίνιο και Βιλανόβα, που θα ξεκινήσουν από τη νέα σεζόν..

Περισσότερα »

Και η Λίβερπουλ για Έμερι

Υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ είναι ο Ουνάι Έμερι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.


Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό θα μας απασχολήσει για κάποιες ημέρες ακόμα, καθώς όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις αρχές του νέου μήνα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα. 

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται δυνατά για τον κόκκινο πάγκο είναι αυτό του Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός της Βαλένθια θα αποχωρήσει από τις "νυχτερίδες" στο τέλος της σεζόν και είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν την Λίβερπουλ να είναι το φαβορί για την απόκτηση του, με την Σανταντέρ και τον Ολυμπιακό να ακολουθούν.

Περισσότερα »

Ίβιτς: "Θέλουν πάθος όλοι οι... τελικοί

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το μεγάλο στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ



Για την προσπάθεια εξασφάλισης του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ μίλησε στα "Σπορ του Βορρά" ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος τόνισε συγκεκριμένα:


Για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει τους αγώνες κατάταξης ο ΠΑΟΚ:


"Απομένουν πέντε ακόμη αγώνες. Και οι πέντε αναμετρήσεις είναι δύσκολες και αυτό το γνωρίζουμε. Αρα, έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς και σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλο πάθος για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους. Με πάθος πρέπει να αγωνιστούμε και στους πέντε τελικούς που ακολουθούν".


Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο:  


"Αυτή τη στιγμή μετράει η καλή προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά κυρίως με έργα".


Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο:  


"Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η επιθυμία των παικτών και για αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, για να μας συμπαρασταθεί και στα επόμενα παιχνίδια. Αυτή η σχέση που έχει η ομάδα με τον κόσμο είναι ξεχωριστή"


Περισσότερα »

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 05/05/2012

 Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο 05 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 ως 27 στη Δυτική Ελλάδα, 16 ως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, μέτριοι και τοπικά ισχυροί δυτικοί στα νοτιότερα πελάγη. Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.


Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και μέτριοι νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι στο Νότιο Ευβοϊκό.


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα »

Neymar - Danza Kuduro 2010/2011 HD



Περισσότερα »

Φερέιρα: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα κάνουμε τίποτα"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του υποστήριξε ότι αν δεν αλλάξουν πρόσωπο τα πράγματα θα είναι δύσκολα για το Τριφύλλι.


Την άμεση βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ την Δευτέρα 7/5 θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως δεν θα πρέπει να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου μέρους με τον Ατρόμητο αλλά αντίθετα να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και την διάθεση του δευτέρου ημιχρόνου.

"Στο ματς με τον Ατρόμητο ήμασταν απαράδεκτοι στο πρώτο ημίχρονο. Αν παίξουμε έτσι και στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα χάσουμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να συνέλθουμε. Πρέπει να έχουμε το πάθος και το κίνητρο που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, στον αγώνα με τον Ατρόμητο".

Είπε αρχικά ο Φερέιρα και πρόσθεσε:

"Αν και δεν συμφωνώ με διοργάνωση των πλέι οφ και την διεξαγωγή τους αυτό δεν πάει να πει ότι δεν θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο".

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην διάρκεια της προπόνησης είχε τετ-α-τετ με Κουίνσι, στον οποίο εξήγησε κάποιες κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αφρικανός εντός του αγωνιστικού χώρου.

 Ο Φερέιρα δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την ΑΕΚ, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Περισσότερα »

Πρώτος μεταγραφικός στόχος ο Μασάδο

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Football Sports HD..
 ---------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------
Τ' όνομα του Πάουλο Μασάδο δεν το ακούμε πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ακούστηκε αρχικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε.


Παρόλα αυτά, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έπαψαν να ασχολούνται και να παρακολουθούν τον Πορτογάλο μέσο της Τουλούζ, αφού θεωρούν πως έχει όλα τα προσόντα και μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά.


Αυτό είπε μάλιστα στο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Γιάννης Βρέντζος. Τόσο ο διευθύνων σύμβουλος, όσο και ο μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ μίλησαν με πολύ καλά λόγια για τον Μασάδο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας είπε πως θα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός λοιπόν, ότι στο Λιμάνι έχουν πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο αμυντικό χαφ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Football Sports HD είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας για το φετινό καλοκαίρι.


Άλλωστε, με τις (πολύ) πιθανές αποχωρήσεις των Μακούν και Ορμπάιθ, οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή και ο Πάουλο Μασάδο μοιάζει ως ιδανική λύση. Λύση πολυτελείας για την ακρίβεια...

Περισσότερα »

Τι είπαν Βαλβέρδε και Σάντος στου Ρέντη

Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε την Παρασκευή στου Ρέντη και είχε συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε τι ειπώθηκε για Ολυμπιακό, Εθνική Ελλάδας και όχι μόνο...


Ένας καλεσμένος όχι και τόσο απρόσμενος υπήρχε την Παρασκευή στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας μας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και είχαν συνομιλία για αρκετή ώρα.

Το ραντεβού δεν ήταν ξαφνικό αλλά προκαθορισμένο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους δύο προπονητές. Άλλωστε υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση κι αυτό είναι γνωστό...

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ήθελε να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να ακούσει τις απόψεις του σχετικά με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής ρώτησε τον Ισπανό για την κατάσταση που βρίσκονται οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού, ενώ μίλησαν και για τους Έλληνες παίκτες που του αρέσουν και γενικότερα το πρωτάθλημα της Superleague.

Περισσότερα »