Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Ντέμης Νικολαΐδης άλλαξε το λουκ του και έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ

Δες τον Ντέμη Νικολαΐδη όπως δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ. Τέλος το καστανό χρώμα στα μαλλιά του. Τα έβαψε ξανθά.


Ξανθά έβαψε τα μαλλιά του ο Ντέμης Νικολαΐδης! Αν και μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει μόνο σε αλλαγή κουρέματος που είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και να τα ξυρίσει, ο πρώην ποδοσφαιριστής απέφευγε να... παίξει με το χρώμα.
Αυτή τη φορά όμως δε δίστασε και αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα των μαλλιών του αντικαθιστώντας το με πλατινέ.


Ο Ντέμης το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρών στο γάμο του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.
Την αλλαγή του λουκ ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος ο οποίος είναι κομμωτής και μακιγιέρ της συζύγου του Δέσποινας Βανδή. 

Πηγή:  Cosmo.GR

Περισσότερα »

Η μούσα της Ζιλ Βιθέντε ( Video )

Η Ντανιέλα Μπαρμπόσα από την Πορτογαλία πήρε μέρος σε ένα σέξι βίντεο για να ενισχύσει τη Ζιλ Βιθέντε.


 Δεν είναι από τις γνωστές ομάδες της Πορτογαλίας η Ζιλ Βιθέντε, η οποία στην προσπάθεια που κάνει ,έχει στο πλευρό της την σέξι, Ντανιέλα Μπαρπόσα η οποία είναι η πρωταγωνίστρια στο ημερολόγιό της.



Περισσότερα »

Ντεμικέλις: "Είμαστε αθλητές, όχι γιατροί"

Ο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μάλαγα στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, τίναξε από πάνω του την πίεση που προκαλεί ο πρώτος αγώνας με τον Παναθηναϊκό λέγοντας χαρακτηριστικά πως "οι γιατροί έχουν πίεση που σώζουν ζωές, όχι οι αθλητές".

  • Έχετε συνειδητοποιήσει τις σημαίνουν για την ομάδα και την πόλη αυτά τα παιχνίδια;
"Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και για την πόλη η συμμετοχή μας στο Champions League. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί".
  • Πόσο έχει αποδυναμωθεί η ομάδα από τις αποχωρήσεις;
"Ξέρουμε ότι έφυγαν ο Ροντόν, ο Καθόρλα και άλλοι ποδοσφαιριστές, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας, μας περιμένει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά προς το παρόν πρέπει να τα καταφέρουμε αύριο. Μετά η διοίκηση θα αποφασίσει εάν θα ενισχυθούμε".
  • Έχεις εικόνα για τον Παναθηναϊκό; Θεωρείς ότι η Μάλαγα είναι φαβορί;
"Δεν έχει σημασία ποιος είναι φαβορί, ούτε διαβάζω τι γράφετε. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει διοικητικά προβλήματα. Εμένα με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλά και να τα καταφέρουμε εκεί".
  • Πόσο καλό είναι για τη ψυχολογία σας ότι νικήσατε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος;
"Είναι σκληρές στιγμές που ζούμε και εγώ προσωπικά, το ίδιο έζησα στη Θέλτα. Είναι θετικό που δίνουμε ένα ματς μετά από ένα τόσο δύσκολο καλοκαίρι. Πέρυσι με τη Σεβίλλη ήταν νωρίς. Είναι πλεονέκτημα ότι έχουμε παίξει ένα επίσημο ματς, ότι το νικήσαμε και ότι αύριο παίζουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα ασκήσει μεγάλη πίεση στον Παναθηναϊκό".
  • Αισθάνεστε πρωτόγνωρη πίεση μετά την επιτυχία της περσινής σεζόν;
"Υπάρχει πίεση, αλλά όχι ανάλογη με αυτή που έχει ένας γιατρός που σώζει ζωές. Είμαστε αθλητές".
  • Ως ο πλέον έμπειρος, τι συμβουλές έδωσες στους μικρούς;
"Είπα στους μικρούς ότι πρέπει να το απολαύσουν και να το γλεντήσουν. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Το νιώθεις στην ατμόσφαιρα της πόλης. Παίζεις με τους καλύτερους αντιπάλους, σε ωραίες πόλεις, στα πιο μεγάλα στάδια. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να περάσεις καλά".
  • Ποια είναι η άποψη σου για τον Φαμπρίς;
"Είναι μόλις 16 ετών και έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία και ευθύνη. Προπονείται καλά, ο προπονητής τον εμπιστεύεται και έχει την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

«Γίγαντας που κοιμάται ο Πανηλειακός»

Τιμή αλλά και μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανηλειακού ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που έθεσε ως στόχος την επιστροφή της ομάδας στην... Α’ Εθνική!

 
  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος:
«Δεν σας κρύβω ότι στις τρεις ώρες που κράτησε το ταξίδι μου από την Αθήνα για να έρθω εδώ πριν από μερικές μέρες, πέρασε σαν ένα φλας μπακ όλη η τριετία που ήμουν εδώ ποδοσφαιρικά από το '93 ως το '96. 

Το μόνο που έμεινε στο μυαλό μου είναι όμορφες στιγμές, τίτλοι, φιέστες και γεμάτα γήπεδα. Απίστευτες στιγμές και πραγματικά νιώθω πολύ μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι ξανά κοντά σας.

Για μένα είναι τιμή και πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση ταυτόχρονα να αναλαμβάνω τις τύχες αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας που λέγεται Πανηλειακός. Ενός γίγαντα που αυτή τη στιγμή κοιμάται. 

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σαν ποδοσφαιριστής -και πρώτη φορά το κάνω αυτό δημόσια- στον πρόεδρο (σ. τον Σάκη Σταυρόπουλο) που μου έδωσε την ευκαιρία και με έφερε από τον Εθνικό Αστέρα εδώ το καλοκαίρι του '93. Αυτό το παιδάκι έπαιξε για τρία χρόνια εδώ μπάλα, έδωσε τα πάντα. Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για όλα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, και εγώ αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες μου, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να τα δώσουμε πραγματικά όλα, για να ξανακάνουμε τον Πανηλειακό τη μεγάλη δύναμη όχι μόνο του Πανηλειακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά αυτό για να γίνει, θα πρέπει να υπάρχει βοήθεια από όλους. 

Χωρίς βοήθεια και χωρίς συνένωση, χωρίς να είναι γεμάτο το γήπεδο ώστε να παίρνει η ομάδα ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, δεν μπορεί να συμβεί.

Οπότε κάνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλους σας, όχι μόνο σε όσους βρίσκονται εδώ, αλλά και σε όλο τον κόσμο και της Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής, να έρθει και να μας αγκαλιάσει, ώστε να ανεβάσουμε τον Πανηλειακό εκεί που πραγματικά του αξίζει, δηλαδή στην Α' Εθνική κατηγορία. 

Αυτό θα είναι δύσκολο, μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά, είμαστε λίγο πίσω, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ, ο καθένας με τον τρόπο του, μπορεί να βοηθήσει».

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Αντι - Μιραλάς και άλλοι δύο

Το φιλικό με τη Νάπολι έδειξε τις χτυπητές αδυναμίες του Ολυμπιακού και πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τριών παικτών.


Πρωταρχικός στόχος είναι η κάλυψη του κενού που άφησε στην αριστερή πτέρυγα ο Κέβιν Μιραλάς. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι πολλά και η καθεμιά από αυτές τις περιπτώσεις παρουσιάζει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Για τον Νενέ ο «ΓΑΥΡΟΣ» αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στη Γαλλία για να πείσει τον παίκτη να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους».


Από εκεί και πέρα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος δεν βλέπει με καλή προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, την ώρα που η Σεβίλλη κινείται για την απόκτησή του, ο Ντρέντε παρότι είναι ελεύθερος προτιμά να συνεχίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα την καριέρα του, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα φύγει από την Βόλσφμπουργκ.


Ο Χουάν Βάργκας της Φιορεντίνα έχει «παίξει» αρκετά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» προβληματίζονται από τα προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει, ο Μπαρμπόσα της Μπράγκα είναι ένας παίκτης που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον γνωρίζει καλά και τον εμπιστεύεται, αλλά τα 3 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η ομάδα του θεωρούνται πολλά.



Η περίπτωση που δείχνει πιο εφικτή για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κέβιν Μιραλάς είναι αυτή του Τζόναθαν Λεγεάρ, ενώ τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτά των Εντουάρντο Βάργκας της Νάπολι και του Μίλαν Μπάρος της Γαλατάσαραϊ.

Παράλληλα, εκτός από τον αντικαταστάτη του Μιραλάς, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ διαπίστωσε αδυναμίες τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και την αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι όλα δείχνουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για ένα αμυντικό χαφ και έναν αριστερό μπακ, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας δεν δείχνει σε καλή κατάσταση και ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι ακόμα ανέτοιμος.

 

Πηγή: Gazzetta.GR 

Περισσότερα »

Ρατσιστική επίθεση οπαδών σε παίκτη της ομάδας τους!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ρατσιστική επίθεση οπαδών της Λέφσκι σε έγχρωμο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους. Μέχρι και άνδρας ασφαλείας κινήθηκε εναντίον του!


Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Μπότεφ, ο νεοαποκτηθείς Μπασίλε ντε Καρβάλιο και οι συμπαίκτες του κινήθηκαν προς τις εξέδρες για να πανηγυρίσουν με τους φίλους της ομάδας τους.

Δυστυχώς, όμως, ο επιθετικός από τη Γουινέα/Μπισάου έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες και κραυγές πιθήκου από τους οπαδούς (;) οι οποίοι, συν τοις άλλοις, ξέχασαν ότι πριν από μία εβδομάδα είχε βάλει το νικητήριο γκολ στο ματς με την Τσερνομόρετς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του 30χρονου, όταν ο τελευταίος αντέδρασε για την απρόσμενη επίθεση που δέχθηκε.

Τελικά με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και του αρχηγού της Λέφσκι, Στάνισλαφ Ανγκέλοφ, ο οποίος δεν δίστασε να τα... βάλει με τους σεκιούριτι για να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πηγή: Contra.GR

Περισσότερα »

Πελέ: "Ποιος Μαραντόνα και ποιος Μέσι; Εγώ!"

Για ακόμη μια φορά ο Πελέ έπλεξε το εγκώμιό του εαυτού του, ενώ παράλληλα προσπάθησε να υποβαθμίσει την ποδοσφαιρική αξία των Μαραντόνα και Μέσι.


Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου αναφερόμενος στον "αιώνιο" αντίπαλό του, υποστήριξε: "Ο 

Μαραντόνα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι ο καλύτερος. Χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του πόδι, ενώ σχεδόν καθόλου το κεφάλι. Πόσα γκολ πέτυχε στην καριέρα του με κεφαλιά, μπορείτε να μου πείτε;", ενώ όσον αφορά στον Μέσι είπε: "Ο Μέσι είναι αντίγραφο του Μαραντόνα. Ισχύει για αυτόν ό,τι είπα και για τον Ντιέγκο".

Για το ποιος θα μπορούσε να θεωρηθεί διάδοχός του, σημείωσε: "Ο Νεϊμάρ είναι τρομερός παίκτης. Μειονέκτημά του είναι πως σε κάποιες στιγμές δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν".

Στην συνέχεια ανέφερε: "Με τη σημερινή τεχνολογία όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν έναν παίκτη. Αν, μάλιστα, βάλει ένα γκολ και στείλει ένα φιλάκι στην κάμερα, αμέσως γίνεται αντικείμενο λατρείας. Στην εποχή μου έπρεπε να παίξω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για να με μάθουν οι φίλαθλοι. Αν ήθελα να γίνω ακόμα πιο γνωστός, θα έπρεπε να παίξω στη Σελήνη!".

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα

 Χαλί από χρυσάφι έστρωσαν οι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν στον Τιάγκο Σίλβα για να τον πείσουν να αφήσει τη Μίλαν.


Το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βραζιλιάνος στόπερ με τη γαλλική ομάδα διέρρευσε σε ηλεκτρονικό μέσο της πατρίδας του και όπως δημοσιεύτηκε το μηνιάτικο του είναι 780.000 ευρώ!

Ταυτόχρονα υπάρχουν και διάφορα πριμ επίτευξης στόχων. Αν επί παραδείγματι η Παρί κατακτήσει τον τίτλο στο Σαμπιονά, στον τραπεζικό λογαριασμό του Σίλβα θα προστεθούν ακόμη 257.000 ευρώ, ενώ άλλες 163.000 ευρώ προβλέπονται από τη σύμβαση σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς ο 28χρονος διεθνής θα λάβει περισσότερα 40.000 ευρώ, εφόσον δεν παραβιάσει τον εσωτερικό κανονισμό, δεν κάνει επικριτικά σχόλια εις βάρος του συλλόγου και είναι φιλικός με τον κόσμο!

Στις υποχρεώσεις του συγκαταλέγονται οι τακτικές συνεντεύξεις στο Al Jazeera. Ποιος δεν θα υπέμενε μερικά λεπτά μπροστά στην κάμερα για όλα τα παραπάνω;

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...

Κύριε Κοντρέρας,

Βλέπεις ότι ξεκινάω με το κύριε και όχι αγαπητέ, όπως την ημέρα που σε αποχαιρέτησα από την αγαπημένη μου ομάδα,  τον ΠΑΟΚ. 


Και δεν το κάνω ούτε από κόμπλεξ ούτε κακία. Γιατί όπως θα ξέρεις η λέξη αγάπη εμπεριέχει ένα βασικό συστατικό την ανιδιοτέλεια.
Ακριβός αυτό το συστατικό μου δίνει το δικαίωμα να σε αποκαλώ πλέον μόνο κύριε.

Μία και εσύ ως έχεις το κάθε δικαίωμα, στον κόσμο της ελεύθερης αγοράς, να συνεχίσεις την καριέρα σου σε ένα άλλο σύλλογο που θα σου αποφέρει χρήματα, έτσι έχω κι εγώ το δικαίωμα να σε αντιμετωπίζω σαν ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. 

Φυσικά μην περιμένεις να σου ευχηθώ καλή τύχη και επιτυχίες με την νέα σου ομάδα.
Κι αυτό όχι επειδή έχω πρόβλημα μαζί σου. Γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι με πόνεσε όταν σε είδα με το κόκκινο κασκόλ. 

Άλλα δεν μπορώ και να ξεχάσω ότι πρόσφερες στην ομάδα μου και ότι αγωνίστηκες σε εκείνο το παιχνίδι στο Βικελάου με πόνο καρδιάς από τον χαμό του πατέρα σου. Δεν μπορώ να ξεχάσω με πόση αυτοθυσία έβαλες το κορμί σου και δέχτηκες την φονική κλοτσιά στο Λονδίνο. 

Δεν μπορώ να ξεχάσω τις στιγμές μαγείας που μου πρόσφερες με το παιχνίδι σου. Την περηφάνια που ένοιωθα όταν σε έβλεπα με τα μαύρο άσπρα και έλεγα: «ναι ρε στην ομάδα μου παίζει αυτός ο παικταράς και δεν υπάρχει καλύτερος στην θέση του στην Ελλάδα». 

Τώρα για εμένα είσαι απλά άλλος ένας παίκτης που πέρασε από την Ελλάδα. 
Θέλω να με συγχωρέσεις που θα σε βρίζω όταν θα ξανά επιστρέψεις στο παλιό σου σπίτι αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι θα μου είναι δύσκολο να σε ξεχωρίσω με τα αντιπαθητικά ερυθρόλευκα που θα φοράς. 

Βλέπεις για σένα είναι πρόκληση και ευκαιρία να αγωνιστής στο Champions League όπως δήλωσες στο αεροδρόμιο αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά τα χρώματα στέρησαν σε εμένα την χαρά να απολαύσω και εγώ από την μεριά μου αυτήν την «πρόκληση» ως θεατής. Άλλα τι στα λέω, τα έζησες στο πετσί σου κι εσύ.

Αν θυμάμαι καλά κι εσένα είχαν αποβάλει τότε για να μας κόψουν  ένα ακόμα τίτλο και μας άφησαν με 9, γιατί η «μεγάλη» ομάδα που επέλεξες σήμερα, τότε δεν μπορούσε να μας νικήσει στα ίσα 11 εναντίον 11. Άλλα αυτό μην σε ανησυχεί άλλο. Γιατί στην ομάδα που επέλεξες δεν θα έχεις πλέον αυτό το πρόβλημα, στα δύσκολα θα έχεις την απαραίτητη  βοήθεια και προστασία.

Άσε τι τα σκαλίζω και στα υπενθυμίζω τώρα και σε στεναχωρώ με τα παλιά. Με κλεμμένα πρωταθλήματα και εξόδους στο Champions League. Τώρα πλέον έχεις την χαρά της σιγουριάς του αποτελέσματος.  Και του χρήματος βεβαίως βεβαίως.


Ένα πράγμα όμως δεν μπορώ να σε συγχωρέσω κύριε Κοντρέρας.

Το κλάμα και  την στεναχώρια του 8χρονου γιου μου όταν έμαθε ότι πήγες στην αχώνευτη ομάδα με τα κόκκινα. Του γκρέμισες το όνειρο να γίνει σαν εσένα. Και μου είπε μεταξύ θυμού και κλάματος: «εγώ δεν θα παίξω ποτέ στον μισητό ερυθρόλευκο σαν και αυτόν». Βλέπεις παίζεται στην ίδια θέση και τώρα πλέον δεν θα μπορεί να λέει όλο καμάρι: «βλέπεις τον έκοψα σαν τον Κοντρέρας».

Προσπάθησα να σε δικαιολογήσω λέγοντας ότι είσαι επαγγελματίας και ότι αυτή είναι η δουλειά σου, έτσι ώστε να μην λέει πολλά κι αυτός, γιατί δεν ξέρεις ποτέ το μέλλον σου σαν ποδοσφαιριστής. Άλλα με αποστόμωσε... Βλέπεις εδώ στην Ελλάδα λέμε μια σοφή παροιμία: «από μικρό και τρελό μαθαίνεις την αλήθεια».
  • Ξέρεις τι μου είπε;
«Τι λες βρε μπαμπά και ο Γκαρσία επαγγελματίας είναι. Άλλα είπε ότι δεν αγοράζονται τα πάντα με τα λεφτά και έμεινε στον ΠΑΟΚ ». Πες μου τώρα εσύ τι  να του απαντήσω……..

Για την κόρη μου δεν θα σου γράψω γιατί είπε ένα πελώριο Τίίί;; μετά κάτι είπε για τον ανδρισμό σου και έφυγε. Την συγχώρεσα για την βρισιά λόγο του σοκ της ημέρας. Άλλωστε πατέρας είσαι κι εσύ και ξέρεις από παιδιά .

Κλείνοντας  θα ήθελα να σου ζητήσω  μια τελευταία χάρη.
Μην ανέβεις στην Τούμπα να παίξεις κόντρα στην ομάδα που σε αναγέννησε. «Τραυματίσου», δεν είναι ντροπή.

Πίστεψε με δεν θα είσαι ο πρώτος που θα το κάνει. Πολλοί «τραυματίσθηκαν» πριν από ένα παιχνίδι στην Τούμπα και όλοι έδειχναν κατανόηση γιατί καταλαβαίνανε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις σε αυτό το γήπεδο όταν υπάρχει πολύ συναισθηματική φόρτιση.   

Ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, οι κοιλιακοί, ξέρεις οι κλασικοί «τραυματισμοί» όταν δεν θέλει να παίξει ένας παίκτης.

Αν πάλι θέλεις να δείξεις τον «επαγγελματισμό» σου, τότε να ξέρεις ότι θα δεχτείς και την «επαγγελματική» υποδοχή και αντιμετώπιση που απολαμβάνει η νέα σου ομάδα όποτε την φιλοξενούμε στο σπίτι μας. Γιατί και εμείς είμαστε σωστοί επαγγελματίες οπαδοί  και σεβόμαστε τον εαυτό μας. Ως επαγγελματίες.

Πηγή:  FC PAOK.GR

Περισσότερα »

Μάς Άναψε Φωτιά Ο Jason...

ΣΤΟΙΧΗΜΑ από τον PNS: Όλα τα λεφτά στη Γκλάντμπαχ!

 

Προτάσεις για Σήμερα 21-8-2012 
  • ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1  
  • ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΛΙΛ 2  
  • ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΣΕΛΤΙΚ 1  
  • ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ 1  
  • ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΠΡΕΣΤΟΝ 1
Πηγή: Στα Άδυτα 

Περισσότερα »

Κρίσιμες ώρες για τη Βούλα Παπαχρήστου

Καθοριστικές κρίνονται οι επόμενες ώρες για...το επαγγελματικό μέλλον της 22χρονης αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου που προκάλεσε με τα πολιτικά της σχόλια την αποπομπή της από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 


Εντός της εβδομάδας συνέρχεται ανώτατη αθλητική αρχή της ΕΦΙΠ η οποία θα αποφασίσει για την ποινή που θα της επιβληθεί. Αν της επιβληθεί απλή επίπληξη , με δεδομένο ότι η αθλήτρια έχει αναιρέσει τα όσα μετέφερε στο twitter της και ακόμη και σήμερα ζητεί δημοσίως συγγνώμη, τότε θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της η οποία ομολογουμένως διαγραφόταν σπουδαία αφού πήγε στην Ολυμπιάδα με πολύ καλές επιδόσεις . 

Αν αποφασιστεί η «στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας» , τότε θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει δια παντός τον στίβο . Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ , ο παλαιός και έγκριτος νομικός Γιώργος Λενός προσεγγίζει την υπόθεση με ιδιαίτερη ευαισθησία … 

Πηγή: Tromaktiko

Περισσότερα »

Παραλήρημα για την γκολάρα του Σκόκο ( Video )

Ο Νάτσο Σκόκο επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις και απ' ο,τι φαίνεται, συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.


Gol de Scocco. Newell's 2 - San Martín 0. από G.Pavlidis

Στο παιχνίδι με τη Σαν Μάρτιν ο πρώην άσος της ΑΕΚ πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ πάνω στον βηματισμό, έξω από την περιοχή, κάνοντας τον σπίκερ της αργεντίνικης τηλεόρασης να παραληρεί... 

Πηγή: Contra.GR 

Περισσότερα »

Αυξάνονται τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ για τις ομάδες

Αλλαγή σκηνικού προς το καλύτερο στα έσοδα των ομάδων από τη συμμετοχή τους στο Champions League. Διαβάστε αναλυτικά ποιο θα είναι το κέρδος του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρυσι αλλά και τα ποσά που προσδοκά να βάλει στα ταμεία του ο ΠΑΟ εφόσον προκριθεί στους ομίλους.


Σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας "Goal", η νέα τριετία της διοργάνωσης ξεκινάει εντυπωσιακά με προσδοκώμενο τζίρο στο 1,34 δισ. ευρώ και ακόμα πιο εντυπωσιακή αύξηση στα διανεμόμενα ποσά στις ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη τριετία της διοργάνωσης με το νέο σύστημα διεξαγωγής έμπνευσης... Πλατινί τα χρήματα που μοιράστηκαν στις ομάδες ήταν κατά μέσο όρο 750 εκατ. ευρώ ετησίως και η νέα τριετία ξεκινάει με πρόβλεψη διανομής εσόδων της τάξης των 910 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 500 αφορούν τα εγγυημένα μπόνους και τα 410 το market pool της νέας διοργάνωσης.

Η UEFA στο financial memorandum της νέας διοργάνωσης επιφυλάσσεται για διανομή παραπάνω εσόδων (που θα προκύψουν από νέες συμφωνίες με εταιρείες), ενώ από μέρος των εσόδων του Τσάμπιονς Λιγκ χρηματοδοτεί και το Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα τα 150 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν πέρυσι οι ομάδες της διοργάνωσης να εκτοξεύονται στα 210 εκατ.

Ποιες είναι τώρα οι... άμεσες συνέπειες για τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, που έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους και που στην περσινή του συμμετοχή εισέπραξε από το Τσάμπιονς Λιγκ περί τα 24,5 εκατ. ευρώ;

Πολύ απλά τα 9,6 εκατ. ευρώ που εισέπραξε πέρυσι για την παρουσία του στον όμιλο (εκτός του μεριδίου του στο market pool) με τα μπόνους που θα ισχύσουν από εφέτος για τη νέα τριετία θα ήταν 11,6 εκατ., δηλαδή δύο εκατ. ευρώ περισσότερα.

Και αυτό γιατί η συμμετοχή στον όμιλο αποφέρει πλέον 8,6 εκατ. ευρώ εγγυημένα από 7,2 που ήταν την προηγούμενη τριετία, ενώ η νίκη αποφέρει 1 εκατ. ευρώ αντί για 800.000 και η ισοπαλία 500.000 ευρώ από 400.000.

Αν με άλλα λόγια ο Παναθηναϊκός περάσει τη Μάλαγα, τότε με τα περσινά δεδομένα θα εισέπραττε το 45% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Για τη νέα τριετία αυτό ισχύει για τις χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 4-6 και 13-15 στη βαθμολογία της UEFA, αλλά για τις χώρες που βρίσκονται από την 7η έως τη 12η θέση (όπως δηλαδή η 10η Ελλάδα) το ποσοστό διανομής μετατρέπεται σε 65%-35% υπέρ του πρωταθλητή, κάτι που μειώνει την απώλεια εσόδων του Ολυμπιακού, αν ο Παναθηναϊκός κάνει αύριο την υπέρβαση στην Ισπανία και την ολοκληρώσει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Μάλαγα.

Ποιο είναι το κακό νέο για τον Ολυμπιακό; Το ελληνικό market pool της νέας τριετίας θα εξαρτηθεί από το τι τελικά θα γίνει με την επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας ΕΡΤ - ΤΕΑΜ που έχει εξαγγείλει η νέα διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης μετά την εισαγγελική έρευνα αναφορικά με το ποσό της συμφωνίας.

Για τον Ολυμπιακό τα 14.844.000 ευρώ που εισέπραξε πέρυσι ως market pool από την UEFA θα απειληθούν σοβαρά αν δεν ισχύσει τελικά αυτή η συμφωνία ή αν το ποσό μειωθεί σημαντικά. Το market pool σχετίζεται άμεσα με την αξία του τηλεοπτικού συμβολαίου της κάθε αγοράς και ως προς την Ελλάδα είναι ήδη μειωμένο σε σχέση με την προηγούμενη τριετία.

Πηγή:  Contra.GR

Περισσότερα »

Άδεια τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν

Απογοητευτική ήταν η προσέλευση των θεατών την πρώτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Διαβάστε οι φίλαθλοι ποιων ομάδων αποτέλεσαν εξαίρεση.


Ζέστη, οικονομική κρίση, καλοκαιρινές διακοπές, ή κάτι άλλο;
Όποια κι αν είναι τα αίτια, το δεδομένο είναι πως τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν την πρώτη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, ήταν πάρα πολύ άδεια.

Σύμφωνα με την "AS" τα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν είχαν πληρότητα 61,22%, ποσοστό μικρότερο από αυτό της πρώτης αγωνιστικής της περασμένης χρονιάς, το οποίο ήταν στο 70,23%. Αυτό σημαίνει πως το 39,78% έμεινε άδειο παρόλο που είθισται στις πρεμιέρες να υπάρχει ενθουσιασμός.

Μόνο 11.703 φίλαθλοι πήγαν στο παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Εσπανιόλ, 14.295 στο Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης και 20.000 στο Σεβίλλη-Χετάφε. Όσο για το "Καμπ Νόου", περισσότερες από 41.000 θέσεις έμειναν κενές στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πιστοί στην ομάδα τους αποδείχτηκαν μόνο οι οπαδοί των Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι οποίοι γέμισαν τόσο το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" όσο και το "Σαν Μαμές", παρόλο που οι Βάσκοι έχουν και λόγους να είναι δυσαρεστημένοι εξαιτίας των περιπτώσεων των Φερνάντο Γιορέντε και Χάβι Μαρτίνεθ, που ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Πάντως, να σημειωθεί πως το άλλοθι που δίνει στους φιλάθλους το δημοσίευμα έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ισπανία, οι οποίες εκτός των άλλων έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες να ορίζουν τα παιχνίδια και σε ασυνήθιστες ώρες.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Σαββίδης εγκρίνει το πλάνο για Σαλπιγγίδη

Η πρόταση της ΠΑΕ στο διεθνή επιθετικό, Δημήτρη Σαλπιγγίδη για επέκταση συνεργασίας έχει την έγκριση του νέου μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη.


Η τελευταία και πιο σοβαρή εκκρεμότητα στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ αφορά στην αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Τις παραμονές του αγώνα ρεβάνς με την Μπνέι Γιεχούντα, ο διεθνής επιθετικός και ο Ζήσης Βρύζας είχαν ουσιαστικά καταλήξει προφορικά στη φόρμουλα που κάλυπτε τα "θέλω" και των δύο πλευρών.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ουσιαστικά εγκρίνει την πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο στο διεθνή επιθετικό (τα τρία πρώτα χρόνια από 600.000 ευρώ και την τελευταία σεζόν 400.000), όπως και το πλάνο αποπληρωμής της οφειλής του ενός εκ. ευρώ.

Αυτό που απομένει είναι να γίνει ένα νέο ραντεβού των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον 31χρονο επιθετικό-πιθανόν μετά την αναμέτρηση με την Ραπίντ-προκειμένου να "κλείσει" θετικά το θέμα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες από κύκλους ατζέντηδων στην Αθήνα, ότι στον διεθνή επιθετικό θα γίνει πρόταση από ομάδα του MLS (πιθανόν τους Σικάγο Φάιρ που είχαν ενδιαφερθεί και τον περασμένο Γενάρη), χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

H τελευταία "πλάκα" του Μπαλοτέλι! ( Video )

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έδωσε νέο ρεσιτάλ σε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά στα αποδυτήρια με "θύμα" μία ανυποψίαστη φωτογράφο. 
  • Απολαύστε το video!

Η "πλάκα" του Μπαλοτέλι σε φωτογράφο της... από G.Pavlidis

Το συγκεκριμένο γεγονός κέντρισε φυσικά το ενδιαφέρον όλων όσοι ήταν παρόντες στον διάδρομο των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Μπαλοτέλι να έχει συνηθίσει πάντως τους ανθρώπους του συλλόγου με παρόμοιες εκκεντρικές συμπεριφορές. 

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Φελαϊνί "σκότωσε" τη Γιουνάιτεντ! ( Pic )

Η Έβερτον ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο "Γκούντισον Παρκ", νικώντας 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του (MVP) Φελαϊνί στο 58'. Ντεμπούτο για Φαν Πέρσι με τους "κόκκινους διαβόλους".


Άπαντες οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφάιρου περίμεναν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη νέα του ομάδα, όμως στον αγώνα του "Γκούντισον Παρκ" μεταξύ της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο παίκτης που "έκλεψε την παράσταση" δεν ήταν άλλος από τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Ο Βέλγος διεθνής επιτελικός μέσος ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επιβραβεύτηκε με τη φάση του 58' όταν με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Νταβίντ Ντε Χέα και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της σεζόν.


Στον αντίποδα, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έμεινε αρχικά στον πάγκο, για να περάσει στο παιχνίδι στο 68' αφότου η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, χωρίς πάντως να καταφέρνει να φανεί απειλητικός.

Αυτήν ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία για την Έβερτον απέναντι στη Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα μετά το ιστορικό 4-4 της περασμένης σεζόν στις 22 Απριλίου (ματς το οποίο είχε στερήσει ουσιαστικά τον τίτλο από τους "κόκκινους διαβόλους"), με τα "ζαχαρωτά" να μετρούν μόλις 2 ήττες στα τελευταία 17 ματς για την Πρέμιερ Λιγκ.


 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άγγιξε την ισοφάριση στο 67' αλλά ο Μπέινς έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κλέβερλι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να μπει ένα λεπτό αργότερα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αντί του Γουέλμπεκ κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".


Ένα σουτ του Άντερσον στο 91' (έξω από το δεξί δοκάρι) ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με την Έβερτον να φτάνει δίκαια σε μία μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Περισσότερα »

Γαμπρός ντύθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη Μητρόπολη της Κέρκυρας ( Video )

Λίγο καιρό μετά τον πολιτικό γάμο του μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσανίτη με την γυναίκα του, Ειρήνη Σκορδίλη, ήρθε και ο θρησκευτικός, κάτι που το ζευγάρι ήθελε εξ' αρχής.


Παντρεύτηκε ο Σχορτσιανίτης από G.Pavlidis
 
Μπορεί η νύφη να έστησε τον γαμπρό που την περίμενε στα σκαλιά της Μητρόπολη της Κέρκυρας περίπου μισή ώρα το περασμένο Σάββατο, όμως αυτό δεν πτόησε τον Σοφοκλή. Εξάλλου, όταν έφτασε φορώντας το ρομαντικό στράπλες λευκό νυφικό της από τούλι και δαντέλα, ο μπασκετμπολίστας τα ξέχασε όλα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση, ενώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του star, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, χωρίς τη Βασιλική Τσεκούρα, ο οποίος ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, ο μπασκετμπολίστας έκανε τρεις φορές πρόταση γάμου στην καλή του μέχρι να την πείσει τελικά να δεχτεί!

Πηγή:  Cosmo.GR

Περισσότερα »

Τελικά στην Αλκή ο Τσιρίλο!

Τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του Μπρούνο Τσιρίλο φαίνεται πως βάζει η Αλκή, με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας να επιβεβαιώνουν ότι ο Ιταλός αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει.


Αφού πρώτα το όνομα του παρέλασε από τις... μισές ομάδες της Super League, ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο Ιταλός αμυντικός, όπως επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι της ομάδας, απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που είχε από την Αλκή. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή του Τσιρίλο.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Τιμωρούμε τους Ολυμπιονίκες αλλά...

Η ατιμωρησία στην Ελλάδα έκανε τη μεγάλη της υπέρβαση κατά τη διαδικασία των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ξεπέρασε τα ατοπήματα των πολιτικών , των δικαστικών, των πανεπιστημιακών και γενικότερα των πολιτών που «εκτρέπονται» και κτύπησε τους ολυμπιονίκες, ίσως για να διατηρηθεί ο Ολυμπισμός καθαρός και αλώβητος και να εξακολουθήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες να αποτελούν τον «κράχτη» σεβασμού και εκτίμησης της Ελλάδας από τους εταίρους της .

 
Σπεύδω να διευκρινίσω ότι υπερασπίζομαι κάθε ετερότητα και θεωρώ ότι οι ολυμπιονίκες όχι μόνον δεν έχουν το αλάθητο αλλά και θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά όταν αβασάνιστα γίνονται υπέρμαχοι φυλετικών διακρίσεων, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες στηρίζονται πάνω από όλα στην ισότητα φυλών και πολιτισμών.

Οφείλουν οι μεγάλοι αυτοί αθλητές να συνειδητοποιήσουν τη θέση τους στη χώρα τους και στη διεθνή κοινότητα και να εκτιμήσουν την ιδιαιτερότητα του αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Για να το επιτύχουν όμως αυτό θα πρέπει, πιστεύω, και η Πολιτεία να τους προσφέρει την ανάλογη Παιδεία με βάση τις αρχές που συνθέτουν το ολυμπιακό πνεύμα, δηλαδή, το ιδεώδες της έντιμης προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας και με στόχο τη διαμόρφωση μιας προσωπικότητας ικανής να αντιμετωπίζει την παγκόσμια κοινωνία. 

Οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων προβάλλονται ως παγκόσμια πρότυπα λόγω, κυρίως, αυτής της προσωπικότητας σε συνδυασμό φυσικά με την αθλητική τους επίδοση . Και η Παιδεία αυτή, δυστυχώς, στον τόπο μας δεν προσφέρεται. Το κάθε ταλέντο τραβά το δρόμο του απαίδευτο και εγκαταλελειμμένο από την Πολιτεία, και όταν παρεκτραπεί με οποιονδήποτε τρόπο, δέχεται αβασάνιστα την καταδίκη.

Είναι μεγάλη υποκρισία όταν η ίδια η Πολιτεία αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες από τα ρατσιστικά φαινόμενα να τιμωρεί τόσο ανάλγητα μια νέα χαρισματική αθλήτρια. Η περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου είναι μία από τις πολλές ελληνικές αλλά και ξένες –πώς να ξεχάσουμε τις ανθελληνικές εκρήξεις ευρωπαίων αθλητών- απρεπείς και ανάρμοστες για ολυμπιονίκες, συμπεριφορές.

Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »