Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μπολτ: "Καλύτερος του Μέσι ο Ρονάλντο"

Τη δική του απάντηση στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο έδωσε ο Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος εξήγησε γιατί θεωρεί πως ο Πορτογάλος είναι καλύτερος και αξίζει τη χρυσή μπάλα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.


Μπορεί να τον έχει κερδίσει ο στίβος και οι μικρές αποστάσεις, αλλά δεν κρύβει πως είναι φίλος και του ποδοσφαίρου.
Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος έκανε ξανά δηλώσεις ποδοσφαιρικού περιεχομένου, αυτή τη φορά όχι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,αλλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ  αφού πρώτα παραδέχτηκε πως ανέκαθεν συμπαθούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέχεια έκανε μέσω του RTP τα δικά του σχόλια για τη σύγκριση του Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι.

"Χωρίς αμφιβολία ο Κριστιάνο είναι καλύτερος από τον Μέσι. 

Είναι πιο ολοκληρωμένος αθλητής" είπε αρχικά ο Μπολτ, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως ο Πορτογάλος θα έπρεπε να πάρει και τη χρυσή μπάλα:

"Θα την έδινα στον Κριστιάνο. Καταφέρνει να παραμένει σε τοπ επίπεδο και γνωρίζω πως αυτό είναι πολύ δύσκολο".

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Σκιλασί ή Κοντρέρας; Μοιρασμένες πιθανότητες!

Η μεταγραφή του Κοντρέρας ή του Σκιλασί στον Ολυμπιακό έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες. "Πάω στον Ολυμπιακό", είπε ο Χιλιανός.


Μπήκαμε στην τελική ευθεία σχετικά με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο δεν έχουν το περιθώριο λάθους και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Πάμπλο Κοντρέρας και Σεμπαστιάν Σκιλασί. Σεμπαστιάν Σκιλασί και Πάμπλο Κοντρέρας. Αυτοί οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι σε πρώτο πλάνο.


"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο... Και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Δεν έχουμε καταλήξει και δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική εξέλιξη στις δύο υποθέσεις", έλεγαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/8) διοικητικές πηγές του Ολυμπιακού.
Οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Κοντρέρας (Κόλο Κόλο) και Σκιλασί (Άρσεναλ) ενδιαφέρουν, αλλά στην πειραϊκή ομάδα δεν έχουν καταλήξει στον τελικό στόχο. Στη λίστα βρίσκονται, φυσικά, κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ο Χιλιανός με τον Γάλλο, όμως, βρίσκονται στην κορυφή του ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος.


Ο Κοντρέρας μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" έχει μεταφέρει ακόμη και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφού έχει συμφωνήσει όπως λέει ο ίδιος. Από την πλευρά τους,τα ΜΜΕ της Χιλής έγραφαν για  τα χρήματα που προσφέρουν οι Πειραιώτες
στον έμπειρο σέντερ μπακ, δίχως όμως να μιλούν για κάτι οριστικό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, φουλάρει μεταγραφικά και θέλει να κλείσει την υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε μετά την σπουδαία μεταγραφή του Μασάδο που αναμένεται το βράδυ στη χώρα μας(διαβάστε δηλώσεις του για Μιραλάς, Ζαρντίμ και γιατί επέλεξε τους "ερυθρόλευκους"), αυτό που μένει είναι να καλυφθεί το κενό στα σέντερ μπακ. Μετά η ομάδα θα είναι έτοιμη...

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Επιτέλους πρώτη η Τσιτσέροβα

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες πανηγύρισε η Άννα Τσιτσέροβα στο Λονδίνο, σε έναν τελικό όπου η πρώτη θέση κρίθηκε στα 2.05 μέτρα.


Μετά το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγκού, η Ρωσίδα άλτρια στέφθηκε και χρυσή Ολυμπιονίκης στην τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Έχοντας περάσει όλα τα ύψη μέχρι τα 2.03 με την πρώτη, ήταν η μοναδική που πέρασε, έστω και με τη δεύτερη, τα 2.05.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αμερικανίδα Μπριγκέτα Μπάρετ με 2.03, όσο είχε και η άλλη Ρωσίδα, η Σβετλάνα Σκόλινα, που έμεινε τρίτη.
  • Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Άννα Τσιτσέροβα (Ρωσία) 2.05
2. Μπριγκέτα Μπάρετ (ΗΠΑ) 2.03
3. Σβετλάνα Σκόλινα (Ρωσία) 2.03
4. Ρουτ Μπεϊτία (Ισπανία) 2.00
5. Τία Ελεμπό (Βέλγιο) 1.97
6. Σόντε Λόου (ΗΠΑ) 1.97
7. Σβετλάνα Ράτζιβιλ (Ουζμπεκιστάν) 1.97
8. Έμα Γκριν Τρεγκαρό (Σουηδία) 1.93
9. Μελανί Μελφόρ (Γαλλία) 1.93
10. Ιρίνα Γκορντέεβα (Ρωσία) 1.93
11. Αϊρίνε Πάλσιτε (Λιθουανία) 1.89
12. Μπουρκού Αϊχάν (Τουρκία) 1.89

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Αργεντινή - Ρωσία 77-81

Η Ρωσία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς επικράτησε στον μικρό τελικό της Αργεντινής με 81-77 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι!


Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι η Ρωσία κατέκτησε το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο στο μπάσκετ μετά τη νίκη της επί της Αργεντινής με 81-77.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, χάρη στον Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο του ματς στο τουρνουά και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του.

Ο Ρώσος γκαρντ σε 33 λεπτά χρόνου συμμετοχής σημείωσε 25 πόντους με 3/4 βολές, 2/5 δίποντα και 6/11 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Σε απόδοση τον ακολούθησε ο Αντρέι Κιριλένκο που πέτυχε 20 πόντους και ο Βιτάλι Φριτζόν με 19.

Η Αργεντινή, λοιπόν δεν θα καταφέρει να πάρει για τρίτη διαδοχική φορά μετάλλιο μετά το χρυσό το 2004 στην Αθήνα και το χάλκινο το 2008 στο Πεκίνο. Για τους Αργεντίνους ο Μανού Τζινόμπιλι προσπάθησε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του (77-76), αλλά ο Σβεντ με τρίποντο θα σημειώσει το 77-79 για τη Ρωσία με τον Φριτζόν να διαμορφώνει το τελικό σκορ, την ώρα που η Αργεντινή διαμαρτυρόταν για φάουλ στον Ντελφίνο.

Πηγή:  Sport24.GR

Περισσότερα »

Η κούπα στην Κυρία !! ( Vid )

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ιταλία, το Σούπερ Καπ, πήγε στη Γιουβέντους που νίκησε στο Πεκίνο με 4-2 στην παράταση τη Νάπολι, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.


  Οι δύο ομάδες άρχισαν το ματς με 3-5-2, όπως έπαιζαν δηλαδή και πέρυσι. Και όπως την περασμένη σεζόν, έτσι και τώρα, οι Μπιανκονέρι φρόντισαν να πάρουν από τα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας και να επιβάλουν στον αγώνα τον ρυθμό που αυτοί ήθελαν. Οι Τορινέζοι ήλεγχαν την αναμέτρηση αλλά οι Ναπολιτάνοι... σκοτώνουν στις αντεπιθέσεις και αυτό αποδείχθηκε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάσιμο Καρέρα (που θα είναι ο αντι-Κόντε) έβγαλε τον Μάτρι και πέρασε στο ματς τον Βούτσινιτς, με την κίνηση να αποδίδει. Με τον Μαυροβούνιο η Γιουβέντους ήταν πιο απειλητική μπροστά και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με αυτόν: Η μία στο οριζόντιο δοκάρι, η άλλη δεν έγινε γκολ επειδή ο Καναβάρο πρόλαβε στην κενή εστία να απομακρύνει.

Video... 



Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Viva Mexico!

Μία τεράστια έκπληξη η οποία για πολλούς θα κοστίσει στον Μάνο Μενέζες τη θέση του στον πάγκο της Σελεσάο ενόψει του Mundial του 2014 έγινε στο «Γουέμπλεϊ» μπροστά σε 86.162 θεατές. 

Στον λάτιν τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το Μεξικό πήρε προβάδισμα από νωρίς και τελικά πανηγύρισε την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου κόντρα σε μία ομάδα γεμάτη αστέρια παγκόσμιας κλάσης όπως οι Τιάγκο Σίλβα, Νεϊμάρ, Πάτο, Μαρσέλο και Χουλκ.


Το σκορ άνοιξε μόλις στο 29ο δευτερόλεπτο ο Ορίμπε Περάλτα μετά από λάθος του Ράφαελ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ασίστ του Ακίνο, γκολ το οποίο είναι το πιο γρήγορο σε τελικό στην ιστορία των διοργανώσεων της FIFA. 

Η Βραζιλία είχε τον έλεγχο, ο Μενέζες έκανε κινήσεις από το πρώτο μέρος, βάζοντας τον Πάτο, όμως παρά τις ευκαιρίες το 0-1 για το Μεξικό παρέμενε. Στο 75' μάλιστα το αουτσάιντερ πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαμπιάν από δεξιά και ωραία κεφαλιά του Περάλτα, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στο πέναλτι (2-0).

Παρά το σκορ που έμεινε μέχρι το 90' και κλείδωνε το Μετάλλιο για τους Μεξικάνους, οι Βραζιλιάνοι λίγο έλλιεψε να κάνουν την απόλυτη ανατροπή στις καθυστερήσεις, αφού πρώτα μείωσαν στο 91' με πλασέ του Χουλκ στο τετ α τετ με τον Κορόνα για το (1-2), ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα έκανε σέντρα πάρε-βάλε από δεξιά στον Οσκάρ, ο οποίος ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

*Ενταση υπήρξε στα τελευταία λεπτά στην ομάδα της Βραζιλίας, με τον Ζουάν να έχει αψιμαχία με τον Ράφαελ.

 Πηγή: Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Εσπασαν τα κοντέρ !! ( Pic )

Η… παρέα του Γιουσέιν Μπολτ έκανε το θαύμα της! Χρυσό μετάλλιο για την Τζαμάικα στα 4Χ100μ ανδρών (τρίτο για τον Μπολτ) και νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 36.84!


Εκπληκτική η κούρσα με τους Κάρτερ, Φρέιτερ, Μπλέικ και Μπολτ να σπάνε τα χρονόμετρα και να υπερασπίζονται με επιτυχία το χρυσό μετάλλιο του Πεκίνου, βελτιώνοντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοση που είχαν σημειώσει στο παγκόσμιο της Νταεγού πέρυσι με 37.04.

 Τρίτο μετάλλιο μετά τα 100μ και τα 200μ για τον Γιουσέιν Μπολτ , ο οποίος ολοκληρώνει την παρουσία του στη διοργάνωση με το εκπληκτικό «3 στα 3», φεύγοντας από τη βρετανική πρωτεύουσα ως «θρύλος». Το 36.84 αποτελεί παράλληλα ολυμπιακό ρεκόρ, αντί του 37.10 που είχαν πετύχει οι ίδιοι στο Πεκίνο.


Τον ίδιο χρόνο με το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ (37.04) έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός για να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση ο Καναδάς με 38.07.

Πηγή:  Gazzetta.GR

Περισσότερα »