Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το sms του Μουρίνιο στον Σάντος!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ανάμεσα στους τηλεθεατές του Σλοβακία - Ελλάδα το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ελληνικής ομάδας ο Φερνάντο Σάντος έλαβε ένα sms από τον συμπατριώτη του με τα συγχαρητήρια του Special One για τη νίκη της Ελλάδας και το σχόλιο ότι "θαυμάζω την ομάδα σου για τα "καρύδια" της".

Ο Σάντος διατηρεί εδώ και χρόνια πολύ καλή σχέση με τον Μουρίνιο, αφού είναι ένας εκ των λίγων της "παλιάς σχολής" προπονητών του πορτογαλικού ποδοσφαίρου που αναγνώρισε νωρίς τον νυν τεχνικό της Ρεάλ και δεν τον αντιμετώπισε με την υποτιμητική αντίληψη που είχε κυριαρχήσει στην Πορτογαλία στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας για τους προπονητές που ήταν οι πρώτοι απόφοιτοι του πανεπιστημίου της χώρας και δεν είχαν να επιδείξουν σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστές.

Gazzetta.GR

Περισσότερα »

Το... έκαψε ο Φαν Πέρσι με την παρέα του

Τα νυχτοπερπατήματα των Φαν Πέρσι, Αφελάι, Ντε Γιονγκ, Χούντελαρ, Μαρικα και Μούτου μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ολλανδία βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.


Να το ρίξουν έξω είπαν μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ολλανδία ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως αντίπαλοι ήταν μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο λόγος για τους Τσιπριάν Μαρικά, Αντριάν Μούτου, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Ιμπραΐμ Αφελάι, Κλας Γιαν Χούντελαρ και Νίγκελ ντε Γιόνγκ, τα νυχτοπερπατήματα των οποίων έβγαλε στη δημοσιότητα η ρουμανική ιστοσελίδα click.ro. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα σημείο συνάντησης ήταν ένα κλαμπ στο Βουκουρέστι, στο οποίο πρώτος έφτασε ο Μούτου. Λίγο αργότερα πήγαν και οι υπόλοιποι με τον συνδετικό κρίκο να είναι πιθανότατα ο Μαρικά, ο οποίος είναι συμπαίκτης με τους Χούντελαρ και Αφελάι στη Σάλκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλαμπ είχε 20 κορίτσια "καλά εξοπλισμένα" όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν κατά τις 4 το πρωί με τους Ολλανδούς να γυρνούν στο ξενοδοχείο τους. Ωστόσο, δεν έμειναν για πολύ μόνοι τους, αφού λίγο μετά τέσσερις κοπέλες έφτασαν με ταξί στο ξενοδοχείο.
 
Έτσι φαίνεται πως η νίκη δεν ήταν το μοναδικό καλό για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές των "οράνιε" κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη Ρουμανία

Sport24.GR

Περισσότερα »

Δεν έχει Clásico στον τελικό

Ούτε φέτος Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν στον τελικό του Copa del Rey, καθώς η κλήρωση τις φέρνει αντιμέτωπες στον ημιτελικό, αν φτάσουν αμφότερες μέχρι εκεί.


Θυμίζουμε πως πέρσι οι μεγάλοι αντίπαλοι είχαν τεθεί αντιμέτωποι στους "8" με την Μπαρτσελόνα τελικά να παίρνει το τρόπαιο στον τελικό με την Μπιλμπάο, ενώ πρόπερσι είχαμε Clásico στον τελικό με νικήτρια την ομάδα της Μαδρίτης.
  • Αναλυτικά η κλήρωση και οι διασταυρώσεις...

Sport24.GR

Περισσότερα »

Ο Θάνος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

  •  Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής: 
  • Σάββατο 20/10
Πανιώνιος - Κέρκυρα: Λιαχούδης, Μποζατζίδης, Θανασακούδης (Μακεδονίας), Παππάς (Αθηνών)
Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Καρατζίκας, Ταρανάς (Αθηνών), Ντίτσος (Πρέβεζας
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Θάνος (Γρεβενών), Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών), Μαντάκης (Ημαθίας)
  • Κυριακή 21/10
Αστέρας Τρίπολης - Βέροια: Σπάθας (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά), Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τριτσώνης (Αθηνών), Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κύζας (Δράμας)
Παναθηναϊκός - Άρης: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Δευτέρα 22/10
Πλατανιάς - ΟΦΗ: Γιάχος (Χίου), Καρσιώτης (Κορινθίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Μάνταλος (Αθηνών)

Sport24.GR

Περισσότερα »

"Δεν εγκαταλείπουμε την μάχη για τον τίτλο"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με δηλώσεις του υποστήριξε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο τίτλος και οι πράσινοι οφείλουν να παλεύουν για να αντιστρέψουν την κατάσταση.


Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για τη προετοιμασία των πράσινων ενόψει του ματς με τον Άρη και τόνισε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του εικόνα ανάλογη με αυτή στην Ξάνθη. 

"Δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες ήταν απόντες δεν ήταν εφικτό να προπονηθούμε σαν ομάδα, δηλαδή σαν σύνολο, διότι για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να έχεις στη διάθεσή σου όλους τους παίκτες. Δεν δουλέψαμε λοιπόν σαν σύνολο όλη η ομάδα, αλλά δουλέψαμε πιο πολύ σε ατομικό επίπεδο καθώς επίσης ήταν και μια ευκαιρία για τον καλύτερο συντονισμό σε συνεργασίες ποδοσφαιριστών ανά δύο ή ανά τρεις". 

Sport24.GR

Περισσότερα »