Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Μεταγραφικό φινάλε με Εζίλ & Φελαϊνί

Η Άρσεναλ πήρε τον Μεσούτ Εζίλ με 50.000.000€ (ρεκόρ) και η ManUtd τον Μαρουάν Φελαϊνί με 32.400.000€, στις δυο μεγάλες κινήσεις του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.


Για μία ακόμη χρονιά η Αγγλία έκλεψε την παράσταση την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, με τους Μεσούτ Εζίλ και Μαρουάν Φελαϊνί να είναι οι πρωταγωνιστές φέτος.
Η Άρσεναλ απέκτησε τον Τουρκο-Γερμανό δίνοντας 50.000.000€ στην Ρεάλ Μαδρίτης, ποσό ρεκόρ στην ιστορία των "κανονιέρηδων".

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε 32.400.000€ στην Έβερτον για τον διεθνή Βέλγο μέσο, του οποίου θυμίζουμε ήταν προπονητής τα τελευταία χρόνια ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: "Θα είναι σπουδαίο για την προσωπική μου εξέλιξη ως παίκτη να δουλέψω με τον Αρσέν Βενγκέρ και πραγματικά ανυπομονώ".

"Από τις διαπραγματεύσεις ήταν ξεκάθαρες οι φιλοδοξίες του συλλόγου και ανυπομονώ να είμαι μέρος του συναρπαστικού μέλλοντος".

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανέφερε: "Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει αποδείξει την αξία στους συλλόγους που έχει παίξει και στην εθνική Γερμανίας. Τον παρακολουθούμε και τον θαυμάζουμε εδώ και καιρό και έχει ότι χρειάζεται να έχει ένας παίκτης της Άρσεναλ".

Sport24.GR


Περισσότερα »

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ !! (Video)

Μετά από μια μεγάλη ανατροπή, παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γιώργος Τζαβέλλας, αφού η μεταγραφή του -που την Παρασκευή έδειχνε να χαλάει- ολοκληρώθηκε σήμερα. 


 Το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών γεφυρώθηκε κι έτσι ο διεθνής αριστερός μπακ θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια. 

Ο ΠΑΟΚ κλείνει ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ του, με έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει το βασικό αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια και με δεδομένο το πλήρωμα του χρόνου για το Λίνο. 

Όπως φαίνεται, η απόκτηση του Τζαβέλλα δεν σημαίνει και την αποχώρηση του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραμείνει στην ομάδα. 

Ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει τετραετή διάρκεια.

Ο Τζαβέλλας το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ενώ γνώρισε και τους νέους συμπαίκτες του. Ο παίκτης του Δικεφάλου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Δείτε το Video :


FCPAOK.GR

Περισσότερα »